https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KULTURA

FOTO: Tilen Artač nasmejal v Radencih

24.08.2016 ob 8:00  

Kljub vremensko neprijeten se je nedeljski večer v DOSOR-ju, Domu starejših občanov Radenci, odlično zaključil. Za odlično vzdušje in obilo humorja je poskrbel Tilen Artač, zmagovalec letošnjega pomladnega glasbenega šova na POP TV »Znan obraz  ima svoj glas«.


Kot odličen imitator je »opravil intervjuje« s številnimi politiki (dr. Dimitrij Rupel, Karel Erjavec, Breda Pečan, Borut Pahor, Milan Kučan), kot tudi pomembnejšimi osebnostmi iz kulture in športa (Svetlana Makarovič, Zlatko Zahović) ter z Radia GA GA (psihologinja Ifigenija in Mirko Sepertinšek) in s področja glasbe (Laibach, Peter Lovšin, Zoran Predin in Jože Potrebuješ). Še posebej je navdušil kot akademsko izobražen violončelist (končal Akademijo za glasbo v Zagrebu) z zaključno skladbo Johanna Sebastiana Bacha, a pred tem s svojo humorno skladbo »160 na uro v rikverc« ali kar za mirofonom imitatorsko posnemanje »cirkularke«.

Ob zaključku je prejel bučen aplavz številne publike v velikem restavracijskem prostoru DOSOR-ja ter darila: DOSOR-jevo vetrnico stanovalca Maksimiljana Korošca, darilo pokroviteljev večera Bio terme Mala Nedelja in vinarstva Stayer Plitvica ter DOSOR-ja.

Avtor: Lipe Juhart

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      24.08.2016 ob 9:42 A3 gost

      Ubogi upokojenci, ko morajo poslušati državne humoriste.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.