https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Prehodni pokal iz Bodonec odnesle članice PGD Strukovci in člani PGD Korovci

Bodonci, 29.08.2016 ob 9:00  

V soboto je Pgd Bodonci organiziralo nočno gasilsko tekmovanje za prehodni pokal vasi Bodonci, kot finale nočnih gasilskih tekmovanj. Za noro zabavo je skrbela glasbena skupina Plamen vse do jutranjih ur. 

V soboto, 27. 8. 2016 se je na igrišču pri gasilskem domu v Bodoncih odvilo finale nočnih gasilskih tekmovanj in sicer nočno gasilsko tekmovanje za prehodni pokal vasi Bodonci, ki je to leto romal v roke članic iz prostovoljnega gasilskega društva Strukovci in članom iz prostovoljnega gasilskega društva Korovci. 

Desetine so tekmovale v trodelnem napadu in metu torbice v začrtano polje. Skupno se je tekmovanja udeležilo 15 gasilskih enot - 12 moških desetin in 3 ženske desetine. 

 

REZULTATI:

ČLANICE

1. mesto - PGD STRUKOVCI

2. mesto - PGD HRASTJE MOTA

3. mesto - PGD PERTOČA

 

ČLANI

1. mesto - PGD KOROVCI

2. mesto - PGD SVETI JURIJ

3. mesto - PGD STRUKOVCI

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      31.08.2016 ob 16:37 123 gost

      hhahaahahah ka pa zaj bodonščare?? Lekar so lidgej gor prišli kakše hinavce pa zgreblaše ste!!! Nej zamon ka nemate nika lujde na veselice!!! Malo začajte brodite ka se nete navoke somo greble pa visko lejtale!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.08.2016 ob 16:53 gost

      VSI VIJ STE VEUKI KONJI ! Navejte drugo kak ka se trgate za te sesalni cev !

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.