https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Veški dečki poskrbeli za zabavo na ribiškem pikniku

Murska Sobota, 30.08.2016 ob 10:00  

V nedeljo 28. avgusta, je ob soboški kamešnici potekal že tradicionalni ribiški piknik. Skozi cel dan je bilo poskrbljeno za dobro hrano, v večernih urah pa je sledila zabava s skupino Veški dečki, ki so obiskovalce zabali pozno v noč.

Več fotografij v spodnji galeriji:

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.08.2016 ob 10:10 gost

      kak su Veški dečki prišli, tak su lidgi odišli, ne vijdite, kak su edni sprepijti, pa nikši mužikaši su nej, či bi bilij bi büo narud, Ge je dobra muzika je narod, naj si bo to , pevec Hrvat, Avstrijec, Anglež, kjer takih ni nega občinstva. Veški dečki špilaju sami sebi, tou lejku doma v garaži delaju.

      5 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      30.08.2016 ob 11:25 gost

      Mater je gužva... Vej pa na ribiškon pikniki je inda bilou pol Sobote!

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      30.08.2016 ob 12:26 gost 3 gost

      Zabava se lejko napravi tuj z domačimi, nej trbej uvažati iz CHRO stare odslužene pevače. Tak je prav. Ednouk že gor prijte razni organizatori.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      30.08.2016 ob 12:31 gost

      Obstajate eni ka se se znate samo ob CRO muziki poveseliti, malo spoštüjte tüde naše.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      30.08.2016 ob 12:53 gost

      Koga pa so zabavali?

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      30.08.2016 ob 13:01 gitarista gost

      Prijdu naši škergütaši, narod ostane doma, prijdu CRO odsluženi, narod ide poslušat plejbek, ampak profitira prireditelj, kar je v končni fazi tudi cilj prireditelja. Nebun ribe kipüvo, pa drodaše plačüvo, pa drek zaslüžo, bar v glavej svojuj si taK premišlavlen, nej ka si dobru premišlavlen?

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.