https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Zaposlitev v Pomurju: V Gornji Radgoni iščejo direktorja in logopeda, v Lendavi tajnika občine

31.08.2016 ob 10:00  

Iščejo se tajnik, direktor, logoped, veterinar.

 

MOL SLOVENIJA, TRGOVSKO PODJETJE D.O.O. išče asistenta v finančnem kontrolingu. Ponujeno delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Kandidati lahko svoje vloge pošljejo do 8.9.2016.

PORA, razvojna agencija Gornja Radgona išče direktorja javnega zavoda. Ponujeno delo se ponuja za določen čas šestdesetih mesecev za polni delovni čas. Kandidati lahko svoje vloge pošlejo do 10.9.2016.

KARBO STORITVE - TRGOVINA, GRADBENIŠTVO, KROVSTVO IN KLEPARSTVO RENATA KEREC s.p. išče krovca kleparja za delo na strehi. Ponujeno delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 24.9.2016.

BOXMARK LEATHER PROIZVODNJA IN TRGOVINA D.O.O. iše delavca v šivalnici. Ponujeno delo se ponuja za določen čas šestih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 6.9.2016.

Zdravstveni dom Radgona išče logopeda. Ponujeno delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 6.9.2016.

INSTALACIJE HAUPTMAN, storitveno in trgovsko podjetje, d.o.o. išče monterja strojnih inštalacij. Ponujeno delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 3.9.2016.

 VETERINARSKI INŽENIRING d.o.o. išče veterinarja. Ponujeno delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 16.9.2016.

XAL SVETILA, proizvodnja d.o.o. iše vodjo vhodne in medfazne kontrole kakovosti. Ponujeno delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 3.9.2016.

CARTHAGO PROIZVODNJA AVTODOMOV D.O.O. išče vodjo proizvodnega procesa. Ponujeno delo se ponuja za določen čas dvanajstih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 3.9.2016.

GMW, gradbeništvo, mehanizacija Weindorfer, d.o.o. išče zidarja. Ponujeno delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 22.9.2016.

FARMTECH, Proizvodnja kmetijskih strojev, okoljske tehnike in opreme ter trgovina d.o.o. išče tri varilce. Ponujeno delo se ponuja za določen čas treh mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 4.9.2016.

Občina Lendava išče tajnika. Ponujeno delo se ponuja za določen čas šestdesetih mesecev za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 8.9.2016.

MARTMETAL, proizvodnja in storitve, d.o.o. išče operaterja na CNC stroju. Ponujeno delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 8.10.2016.

KOVINSKA PROIZVODNJA BOJAN FILIPIČ S.P. išče prodajalca v železnini. Ponujeno delo se ponuja za nedoločen čas za polni delovni čas. Prijava je mogoča do 7.9.2016.

Več informacij o prostih delovnih mestih lahko najdete TUKAJ.

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.