https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Finance za komercialiste in nefinančnike

Kdaj: Sreda, 28.09.2016 ob 9:00

Kje: Murska Sobota, Agencija Pira

Komercialisti, prodajniki in drugi odgovorni, ki vplivajo na prodajo pri svojem delu vedno bolj potrebujejo znanja in veščine s področja financ in računovodstva. Potrebna so znanja z vidika uspešnosti prodaje z vidika ocenitve bonite kupcev in dobičkonosnosti kupcev, plačljivosti, ustreznega zavarovanja in pridobitvi ustreznih instrumentov zavarovanja, zakonitosti obratnega kapitala (terjatve, zaloge, denar), finančnih posledic komercialnih odločitev in pomena načrtov denarnih tokov.

Na seminarju bomo predstavili vlogo financ predvsem pri delu komercialistov (oz. oseb, ki posredno ali neposredno skrbijo za prodajo), vlogo poznavanja bonitete kupcev in dobičkonosnih kupcev, katera so prisotna tveganja pri poslovanju s kupci in kako jih omejiti in kako z načrti denarnih tokov in kalkulacij do večjih prodajnih uspehov.

Več informacij najdete tukaj.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.