https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Starši, otrokom popestrite jesen z nepozabnimi počitnicami v Dvorcu Rakičan

Rakičan, 16.09.2016 ob 7:00  

Letos lahko izbirate med srednjeveškimi počitnicami, počitnicami s konji, glasbenimi počitnicami in slikarsko šolo. Otrok se lahko udeleži osemurnega dnevnega programa ali tedenskega s 24-urnim varstvom. S prijavo do konca septembra si zagotovite 10-odstotni popust.


Letošnjo jesen v Dvorcu Rakičan organizirajo JESENSKE POČITNICE, namenjene otrokom in mladostnikom od 5. do 14. leta starosti, ki želijo počitnice preživeti na zabaven, aktiven in kreativen način. Pripravili so štiri različne programe: srednjeveške počitnice, počitnice s konji, glasbene počitnice in slikarsko šolo.  Obljubljajo, da bo program poučen, zanimiv, pester ter začinjen z obilo smeha in medsebojnega druženja. Počitnikarji se bodo lahko vključili v dnevni (5 dni po 8 ur) ali tedenski (5 dni in 4 noči s 24-urnim varstvom) program, ki se bosta odvijala od 31. oktobra do 4. novembra.

Naj otrok potuje skozi čas v preteklost

Na srednjeveških počitnicah se bodo počitnikarji preoblačili v srednjeveške kostume, izdelovali nakita in mošnjičke ter se učili lepopisja in lepega vedenja. Ogledali si bodo srednjeveške predstave, se udeležili srednjeveškega lokostrelstva, jahali grajske konje in drugo.

Redna cena dnevnega programa je  69,00 evrov, tedenskega programa pa 149,00 evrov. Če otroka prijavite v septembru, si zagotovite desetodstoni popust.

Več informacij o programu lahko najdete TUKAJ – klik.

V družbi grajskih konj

Na počitnicah s konji, ki se bodo izvajale pod vodstvom usposobljenih inštruktorjev jahanja, se bodo otroci učili pristopa h konju, pregleda hlevskih opravil, hranjenja konj in čiščenja hlevov, uzdanja, sedlanja, krtačenja konj, jahanja s sedlom in brez, drže na konju, jahanja na lonži, s konji se bodo podali v naravo, streljali bodo s loki in drugo.

Cena dnevnega programa je 89,00 evrov,  tedenskega programa pa 189,00 evrov. Če otroka prijavite v septembru, si zagotovite desetodstoni popust.

Več informacij o programu lahko najdete TUKAJ – klik.

Naj bo jesen glasbeno obarvana 

Glasbene počitnice se bodo izvajale pod vodstvom solo pevke Špele Novak in kitarista Luke Srake. Počitnikarji se bodo učili igrati kitaro, petja, osnov glasbene teorije, premagovanja treme, dobili bodo podrobnejši vpogled v delo pevcev in glasbenikov, lahko pa bodo tudi jahali grajske konje in izvajali druge aktivnosti.

Otroci bodo razdeljeni na dve skupini: pevsko in kitarsko, pri čemer je pri kitarski potrebno, da že imajo določeno predznanje igranja kitare (dokončan vsaj 1. ali 2. razred kitare na glasbeni šoli ali vsaj osnovno znanje igranja akordov na kitari) in lasten inštrument.

Cena dnevnega programa: 89,00 evrov,  tedenskega programa pa 179,00 evrov. Če otroka prijavite v septembru, si zagotovite desetodstoni popust.

Več informacij o programu lahko najdete TUKAJ – klik.

V slikarski šoli bo jesen za otroka še bolj barvita

Slikarska šola se bo izvajala pod vodstvom akademske slikarke Natalije Šeruga. Počitnikarji bodo spoznavali različne risarske in slikarske tehnike ter pravila risanja in slikanja, risanja na papir s svinčnikom in ogljem (tudi na platno), slikanja na platno v tehniki akrila, spoznavali bodo tehnike mešanja barv, jahali bodo konje in izvajali druge aktivnosti.

Cena dnevnega programa je 89,00 evrov,  tedenskega programa pa 189,00 evrov. Če otroka prijavite v septembru, si zagotovite desetodstoni popust.

Več informacij o programu lahko najdete TUKAJ – klik.

Za vse programe velja, da vam priznajo dodatni popust za več otrok iz iste družine: -5 % za dnevni program oz. -10 % na skupni znesek za 2 otroka iz iste družine in dodatnih 5 % za vsakega nadaljnjega otroka iz iste družine. 

10-odstotni popust na zgodnje prijave (do 30.9.2016)!

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.