https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Priročnik z navodili Kako živeti prebujeno življenje

Kdaj: Torek, 27.09.2016 ob 17:00

Kje: Murska Sobota, Pokrajinska in študijska knjižnica Murska Sobota

Tadeja Tabitha Bradaš bo predstavila knjigo Jasona Shulmana.

Prevajalka in duhovna učiteljica Tadeja Tabitha Bradaš bo predstavila knjigo Jasona Shulmana Priročnik z navodili Kako živeti prebujeno življenje. Gospa Tadeja se je duhovnega celjenja učila v štiriletnem programu urjenja pri mojstru Shulmanu (avtorju knjige), s katerim še vedno tesno sodeluje. Pričujoča knjiga je plod njunega prijateljstva in skupnega dela.

»Knjiga je namenjena vsem; nekateri se boste ob branju oddahnili, ker boste končno našli odgovore na vprašanja, ki vas že dolgo mučijo, drugi zato, ker vas bo pomirila, da je v redu tako, kot je. Nekateri deli knjige vas bodo morda razburili in se z njimi ne boste strinjali. Na nekaterih mestih bo vaš sistem razmišljanja ter dojemanja sveta in življenja naletel na dvome in nerazumevanje in zato sem tukaj jaz, prevajalka in poznavalka gradiva, ki je pred vami.« pravi Tadeja.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.