https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

V Cezanjevcih uradno odprli vrtec

07.10.2016 ob 13:02  

V četrtek, 6. oktobra 2016 je bil v za najmlajše v Cezanjevcih velik dan. A ne samo za najmlajše in za vas Cezanjevci, temveč za celotno občino Ljutomer ter širšo regijo. Svojemu namenu so namreč uradno predali nov, pet oddelčni vrtec, ki ga obiskuje 57 otrok.

Gre za pomembno investicijo, ki so jo uspeli realizirati z lastnimi sredstvi. Vrtec, ki je zgrajen po najvišjih standardih, je stal 2,2 milijona evrov, celotne investicije pa so se lotili brez pomoči države oz. resornega ministrstva. Občina Ljutomer je za en milijon evrov najela kredit, ostalo pa je prispevala iz svojega proračuna.

»Pred šestimi leti, ko so imeli v Cezanjevcih javno razpravo na temo izgradnje vrtca, je malokdo verjel, da nam bo uspelo. Pa nam je«, so ob otvoritvi bile besede županje občine Ljutomer Olga Karba. »Z veliko volje, medsebojnega sodelovanja in zaupanja smo uresničili obljubljeno. Ni se lahko v današnjih časih, ko je sredstev za občine s strani države vedno manj, lotiti tako velikih investicij, kot je izgradnja vrtca. Ob razumevanju občinskih svetnikov, vaščanov in vodstva Krajevne skupnosti Cezanjevci, kolektiva Osnovne šole Janka Ribiča Cezanjevcih, mojih sodelavcev v občinski upravi in še mnogih drugih, nam je uspelo«, je še dodala in se hkrati zahvalila vsem, otrokom in vzgojiteljicam pa zaželela številne lepe in razigrane dneve v novem vrtcu.

Foto: FB Olga Karba

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.10.2016 ob 21:38 prlek gost

      Zelo lepa pridobitev tudi podeželski otroci si zaslužijo primerne prostore. sedaj pa še zavihat rokave i dogradit šolo pa bo popolno.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      08.10.2016 ob 16:43 Lady gost

      Ti dam, ti dam.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.