https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Pravljična joga

Kdaj: Četrtek, 13.10.2016 ob 16:45

Kje: Beltinci, Center Anima Beltinci

Otroci pripeljite svoje starše, babice, dedke, prijatelje in skupaj preživite urico prijetne vadbe, zabave, povezanosti :)

Joga za otroke, v starosti od dveh in pol let naprej, je kombinacija igre in vadbe, kjer otroci na igriv način preko pravljice, gibanja, smeha in zabave spoznavajo svoje telo, se učijo osnovnih jogijskih položajev, pravilnega dihanja in sproščanja.

Izziv današnjega časa je tako za odrasle kot otroke ostati prisoten v danem trenutku. In če s tem zavedanjem začnemo že pri otrocih, jim tako podarimo eno najdragocenejših popotnic za njihovo življenje, saj se naučijo zaznavati in sprejemati sebe ter svet takšnega kot je.

Cena: 10 EUR (za dva otroka 14 EUR). Cena velja za otroka in spremljevalca skupaj.

Organizator: Enovita Društvo za veselo življenje.

Obvezne prijave najkasneje na dan dogodka do 12 ure.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.