https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: Jesenska jasa mavričnih utrinkov ponudila pestro izbiro aktivnosti

Murska Sobota, 12.10.2016 ob 12:00  

V gradu Murska Sobota je minulo soboto potekala Jesenska jasa mavričnih utrinkov, ki je postregla s pestro ponudbo aktivnosti za vse okuse.


Udeleženci so lahko prisostvovali delavnici praznovanju jeseni s šolo Lila, se udeležili akrojoge/partnerske akrobatike pod vodstvom Gorazda Ritupera, sodelovali v aktivnosti Bosanska dolina piramid – Visoko pod vodstvom Emilije Obal, s Svetlano Krstić izvajali pilates, vrelec mladosti in sporščanje za zdravo telo in um, s Tatjano Baligač izvedli angelsko meditacijo, pod vodstvom Alje Petric, Aleša Ifka in Andreje Horvat pa prisostvovali jesenskemu zvočnemu uglaševanju z gongi.

Poleg navedenih aktivnosti so si obiskovalci lahko ogledali in izbirali med bogato ponudbo na stojnicah, kjer so se predstavljali naslednji ponudniki: UTA, Lili Šiftar s.p., Its Pepa, MIR – Grünt – Eko etična pridelava hrane, Design of Mine, Fridina domača kuhinja, ZRIRAP s.p., Slavka Nerad, Waldorfski vrtec Pomurje in prijatelji waldorfske pedagogike, Inštitut za celostno vzgojo in izobraževanje otrok Lila.

Dogodek je potekal pod okriljem društva Enovita, v sklopu Mladinskih projektov, ki jih sofinancira MO Murska Sobota.

Foto: Facebook Enovita

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      12.10.2016 ob 17:45 gost gost

      Zelo ste ažurni, v sredo pišete o tem, kaj se je dogajalo prejšnjo soboto. Marsikatero brezveznost, pa na veliko iz s sto slikami prikažete. Ja, novinarstvo , ali kdor se pač z njim bavi mora biti hiter, aktualen, in znati preceniti pomembnost dogodka.

      4 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.