https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

V prometni nesreči v Rankovcih voznik trčil v peško

13.10.2016 ob 6:17  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč, tri kazniva dejanja, dve kršitvi javnega reda in miru in tri primere povoženja divjadi.

 

V obravnavanih prometnih nesrečah je bila ena udeleženka hudo telesno poškodovana, štirje pa so utrpeli lahke telesne poškodbe. V naselju Rankovci  je voznik osebnega avtomobila trčil v peško. Peška se je v trčenju hudo telesno poškodovala. V Ljutomeru je voznik osebnega avtomobila trčil v kolesarko. Slednja je bila lahko telesno poškodovana. V Moščancih je voznica osebnega avtomobila zapeljala z vozišča in se lahko telesno poškodovala. Izven naselja Kupšinci pa sta v trčenju osebnih avtomobilov oba voznika bila lahko telesno poškodovana.

S področja kriminalitete v Gornji Bistrici je bila obravnavana goljufija, na območju Murske Sobote tatvina v poslovnem prostoru in v Odrancih nasilje v družini.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat v zasebnih prostorih. Ob intervencijah sta se oba kršitelja pomirila in s kršitvami prenehala.

Meritve hitrosti z radarjem bodo na območju Policijske postaje Gornja Radgona.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.