https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Nesreča na pomurski avtocesti: moški hodil po vozišču in po trčenju z vozilom umrl

13.10.2016 ob 8:05  

Danes ob 06.40 je bil OKC PU M. Sobota obveščen, da je bil na pomurski avtocesti, na mostu čez reko Muro v smeri proti Mariboru, najden mrtev moški.


Ugotovljeno je bilo, da je neznanec hodil po vozišču in je vanj trčil neznani voznik neznanega motornega vozila.

Z  zbiranjem  obvestil  na  kraju je bilo ugotovljeno, da je 33-letni moški hodil  po  avtocesti, kjer je vanj trčil neznani voznik neznanega tovornega vozila, katero je s kraja odpeljalo. Za neznanim tovornim vozilom policisti še zbirajo obvestila.

Okoliščine  smrti  pokojnega  policija še preiskuje. Preiskovalni sodnik je odredil sodno obdukcijo.

Vse, ki so prometno nesrečo videli ali vedo za kakšne podatke v tej zvezi naprošajo, da to sporočijo na najbližjo policijsko postajo, tel. št. 113 ali na anonimni tel. policije 0801200.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.10.2016 ob 7:57 gost

      Kaj pa krvav nož ki naj bi ga našli ob njem?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.