https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Radgona v sosedskem derbiju nadigrala Slatino

18.10.2016  

V 9. krogu I. MNZ Murska Sobota sta se na sosedskem derbiju v Radgoni pomerila domača ŠNK Radgona in Slatina iz Radencev. V zanimivem srečanju sta si ekipi priigrali nekaj priložnosti, saj sta obe ekipi zadeli po enkrat v prvem polčasu. V drugem polčasu so domačini prevzeli inciativo, saj so mrežo gostov zatresli še trikrat in se veselili novih treh točk. Radgona je z zmago še dodatno potrdila prvo mesto na lestvici, medtem ko Slatina zaseda 5.mesto.

ŠNK Radgona : NK Radenska Slatina 4:1 (1:1)

Strelci: 1:0 J. Klobasa (9.min) 1:1 Šteiner (21.min) 2:1 T. Klobasa (48.min) 3:1 Pintarič (70.min) 4:1 Kolarič (84.min)

 

ŠNK Radgona: Stranjšak, Štrakl, Sovec (od 55. Kolarič), Cvetko (od 73. Adam), Bračič (od 87. Kocet), J. Klobasa, T. Klobasa, Porš, Karba (od 84. Horvat), Uhan, Pintarič

Radenska Slatina: Serec, Lovrec, Lebar (od 84. Slekovec), Budja, Tušak, Kavaš (od 76. Ficko), Kaučič, Sečko, Čolnik, Šteiner (od 85. Mitev), Belak (od 46. Klemenčič)

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      18.10.2016 ob 17:59 navijac gost

      Radgona zasluzeno zmagala, Slatina pa mora pripeljat okrepitve, ne stevilke. Zaenkrat lahko samo sanjamo tretjo ligo.

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      19.10.2016 ob 13:11 bmw gost

      tekmo Pušča :Rotunda je glavni sodnik Fekonja Štefan odsodil samo prvi polčas .drugi polčas ni sodil dalje ker je povedal da ima bolano mamo in da mu igralciPušče in igralci Rotunde,goričanci jebejo mater zato nede sodo dale,,kakšen kreten je sodnik fekonja

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      20.10.2016 ob 15:23 radencan gost

      Ne razumen, da v Slatino ne pridejo boljsi igralci, ker jih je kar nekaj, kateri, bi ta klub dvignili na nivo, katerega si zasluzijo. Zdaj ko so nove slacilnice, igrisce je dalec najboljse, pa imamo ekipo, ki je zelo slaba in tretja liga sploh ni vec dosegljiva. Radencani svoj klub podpiramo zelo mnozicno in upam, da odgovorni skozi zimo pripeljejo kakovostne igralce, ki nas bodo pripeljali ligo visje.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.