https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

ŽNK Pomurje prekinili sodelovanje s trenerjem članske ekipe Bauerjem, vzdušje v ekipi ni pravo

Murska Sobota, 20.10.2016  

»Upravni odbor ŽNK TELEING GMT Beltinci je na izredni korespondenčni seji soglasno sprejel odločitev, da prekine sodelovanje s trenerjem članske ekipe Sandijem Bauerjem in trenerjem vratark Škrbič Danijelom. Člansko ekipo bo, do konca jesenskega dela sezone, vodila Nuša Ladinek, ki je v klubu zadolžena za vodenje U17 ekipe«, so zapisali včeraj zvečer na Facebook strani kluba. 

 

»Igralke so sposobne boljših predstav«

»Potem ko smo izgubili še drugo ključno tekmo letošnje jeseni, torej po Zürichu še tekmo z Olimpijo, smo v upravnem odboru sprejeli odločitev, da prekinemo sodelovanje z našim športnim direktorjem in trenerjem članske ekipe. Smatramo, da vzdušje v sami ekipi ni pravo, da so igralke, glede na okrepitve, pri izbiri katerih je imel glavno besedo trener, sposobne boljših predstav. Smo tudi mnenja, da Sandi Bauer ne more opravljati tako pomembni funkciji v našem klubu, istočasno pa biti tudi trener ene od selekcij NŠ Mura,« je povedal direktor ŽNK TELEING GMT Beltinci Štefan Kozic.

Vir: facebook ŽNK TELEING GMT

Prekinili sodelovanje tudi s trenerjem vratark

»Za prekinitev sodelovanja s trenerjem vratark pa smo se odločili, ker Danijel Škrbič, zaradi pomanjkanja časa, ne more opraviti zadovoljivega števila treningov z našimi vratarkami. Obema se upravni odbor najlepše zahvaljuje za opravljeno delo v našem klubu in želi vse najboljše na nadaljnji trenerski poti«, je še dodal Kozic. 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija