https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

POLITIKA

Jevšek Štihcu: Po dveh letih je že čas, da poraz prebolite in spoštujete voljo občanov

Murska Sobota, 21.10.2016 ob 8:50  

Župan MOMS dr. Aleksander Jevšek je na včerajšnji seji mestnega sveta dotaknil tudi napadov v medijih, ki so uperjeni proti njemu in njegovim sodelavcem, predvsem s strani prejšnjega župana Antona Štihca.


Kot pojasnjuje Jevšek, ne podlega poskusom, da seje mestnega sveta potekajo na nivoju osebnega obračunavanja med njim in sedaj mestnim svetnikom Štihcem. Kot pravi, je bilo nedavno s strani Štihca v medijih povedanih veliko neresnic o delu njega in njegovih sodelavcev. Po principu »stokrat ponovljena laž postane resnica« se v javnosti  o njem in njegovih sodelavcev v javnosti nenehno plasira lažne in prirejene  zgodbe, celo tiste, pri katerih glede na pričetek mandata sploh ni sodeloval, vse z namenom, da bi ta neresnica postala izkrivljena resnica, pojasnjuje Jevšek.

Vendar pa se na nivo osebnega obračunavanja ne namerava spuščati, zato sporoča: »Če je namen laži in potvarjanja dejstev, da bom spremenil vrednoste, na podlagi katerih vodim našo občino, potem pa jasno sporočam, da pri tem ne bo uspeha in da je to strel v prazno. Volivkam in volivcem sem obljubil drugačno politiko: namesto politike prepira politiko sporazumevanja in dogovarjanja, namesto politike laži politiko resnice, namesto politike diskreditacije politiko spoštovanja. Politiko spoštovanja do te mere, da v dveh letih svojega mandata nisem nikjer in nikdar širil celo resnic, ki bi škodile mojemu predhodniku, kaj šele laži.«

Celotni Jevškov govor pa si lahko pogledate v videu:

 

 

 

 

 

    Fotogalerija