https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Z donacijo hrane osrečili štirinožne varovance treh društev za zaščito živali

22.10.2016 ob 10:05  

Spar tudi letos pomagal društvam za zaščito živali.

V želji po pomoči živalim v stiski je SPAR Slovenija že četrto leto zapored ob svetovnem dnevu živali organiziral spletno dobrodelno akcijo »Scotty & Molly se zabavata«. Sodelujoči v akciji so na spletni strani www.scotty-molly.si od 28. septembra do 19. oktobra objavljali različne fotografije svojih ljubljencev, SPAR Slovenija pa je ob tem doniral društvom, ki nudijo pomoč živalim v stiski na različnih koncih Slovenije, skupaj več kot tono hrane in 1662 različnih priboljškov. Hrane so se tokrat razveselili varovanci društva Animal Angels Slovenija iz Trebnjega, Glas živali – Katja Novak iz Žalca in Društva za zaščito živali Pomurja iz Murske Sobote.

Foto Društvo za zaščito živali Pomurja

Društvo za zaščito živali Pomurja deluje na kar štirih območjih - Lendava, Murska Sobota, Ljutomer in Gornja Radgona, kjer so se združili zaradi vse večjega števila primerov zanemarjenih in zapuščenih živali. Že vrsto let živalim v stiski nudijo zdravstveno oskrbo in hrano, širšo javnost seznanjajo o zaščiti živali in učijo o pravilnem odnosu, raziskujejo primere nezadostne oskrbe in še mnogo več. Predstavniki društva in njihovi pasji varovanci so donacijo sprejeli pred Intersparom Murska Sobota, kjer je vse zbrane prevzelo iskreno navdušenje, med kosmatinci pa se je razširil zadovoljen lajež. Z ogledom naslednjih fotografij lahko tudi vi občutite val veselja ob prejemu darovanih obrokov.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      22.10.2016 ob 11:11 gost gost

      tou je gnes bilou?

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      22.10.2016 ob 14:52 gost

      ka si nouri, štirinožci su problem v Sloveniji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nemreš vörvati, te se pa pa zgibiju in takoj Murski val potera akcijo iskanja, prekine program in da oglas, da se ga takoj najde. To so vrednote Slovenije, nej lačen človik!!!

      9 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      22.10.2016 ob 15:57 milan gost

      gost - | 22.10.2016 ob 14:52 ti si idiot

      1 7 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      22.10.2016 ob 16:04 gost

      milan, nej si si krijv, ka si, nisi se san delal, IDIOT PASJI te napravu

      7 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      22.10.2016 ob 17:06 Gostja gost

      Hahahahaha umiram od smeha :-)

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      23.10.2016 ob 5:01 1234 gost

      NApijsate be mogle ka gej tao donacija za cigane ka tak samo njen tao znosejo! Pa majo vekšo socialo kak ge plačo SRAMOTA

      7 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.