https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

15-letna Sobočanka Nina s svojim glasom navdušila v oddaji Slovenija ima talent

24.10.2016 ob 10:00  

Nina Brasseur je v včerajšnji oddaji Slovenija ima talent odpela skladbo Leone Lewis Run in s svojim petjem navdušila vso Slovenijo.


Ob prihodu na oder je 15-letna Sobočanka povedal, da bi rada razveselila žirijo s svojim nastopom. Že med nastopom sta voditelja Vid in Domen spodbudno pokomentirala njen nastop, Domnu, ki je povedal, da mu je nastop zelo všeč, so se ob petju kar naježile dlake.

Marjetka je po nastopu pokomentirala: »Nina, to je bilo izjemno. Imaš znanje, kot ga imajo res velike pevke, glasbene dive. Pokazala si vse. Naredila si vse ravno tako, kot je treba. Hvala ti, ker si prišla. Pokazala si en čisto nov nivo pevcev in to res zelo visok nivo. Bravo.« Nastop je bil všeč tudi Ladu, ki se je v komentarju tudi nekoliko pošalil: »Ti si gnes dobro spejvala. Bravo. Čestitam!« Čestitke si je prislužila tudi od Ane: »To je bilo prefinjeno, izbrušeno, kot diamant. Čestitam!« Ravnodušen do nastopa pa ni bil niti Branko: »Nina, mogoče si ti naše prekmursko odkritje. Glas imaš fantastičen, interpretacijo fantastično. Enkraten nastop, čestitam.«

Foto: Facebook Slovenija ima talent

Poleg stoječih ovacij publike si je Nina za svoj nastop od žirije prislužila štirikrat »da« in se uvrstila v naslednji krog.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.