https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Predviden končni izgled krožišča pri Zvezdi v Murski Soboti

Murska Sobota, 28.10.2016 ob 11:10  

Mestna občina Murska Sobota je v zvezi z nejasnostmi in napačnimi informacijami, ki se pojavljajo, posredovala skici predvidenega končnega izgleda krožišča pri Zvezdi.

Na MO Murska Sobota pravijo, da s tem upajo, da se bodo razjasnile vse morebitne nejasnosti, ki se v zvezi z omenjenim križiščem pojavljajo:

Skice: MO Murska Sobota

OGLEJTE SI TUDI:

FOTO: Gradnja montažnega krožišča pri Zvezdi v Murski Soboti že v polnem teku

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      28.10.2016 ob 13:39 gost gost

      Plastika lekar šče izda ostane.Lepše bi bilou kak nači napravleno, kak so krožišča indri. Takše bi v Soboto tudi spadalo.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      28.10.2016 ob 18:18 kodila gost

      Rejsan. Nej trbej ka je žuto pa čarno. Lejko je lepše. Vej pa mamo nekše arhitekte v Sobote.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      28.10.2016 ob 19:35 gost

      Ali se krožišče ne bo "Zaštopfalo", ker so prehodi za pešce preblizu?

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.10.2016 ob 13:51 gost

      Tu v sredijne trbej gor postavite 4 številke in sicer 1919, tak dober meter velke, kak spomin na prekmursko republiko in spomin na tou ka smo nekda bili samostojni. (pa nej zaj pa od tkalca debaterati, važna je ideja samostojnosti Prekmurja) Lejko so železne kak so v ostaleh krožnih izven centra, ali kakše marmor, kamen, ilovica,... dajmo nekaj izvirnoga djate v te center, v to krožišče, pa brez tej žutih robnikov prosem!

      9 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      01.11.2016 ob 7:15 gost

      Prosim peljite se po novem asfaltu,,v Lipovcih od rondoja omw do rondoja pri silosih pa povejte,,,dajte oceno,,nula,,0,,,za takšno delo,,kak udarja,,neki hribčki so nareti,,ali kak jim je to gratalo,,ali se res neda lepše, ravno narediti,,danes taki moderni stroji, asfalt novi pa katastrofa,,,,,ali tu ni inšpektorjev da bi to pregledali,pa ukrepali proti izvajalcem,,ali je že res vse tako podkupljeno z strani pomgrada,,se lahko samo tako sprašujemo,,,,,ali država res podpira take mahinacije,,,ima na višku denar,,,,saj pa troši davkoplačevalski denar,,,

      6 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        07.11.2016 ob 7:41 gost

        Tau samo zatau ka se ne zaspij do rondoja. Kelko vozil se je pelalo naravnost čez otok v rondoji. Drugače pa upam, ka tehnični prevzem ne uspe. Sicer pa je tau tak samo asfalt za eno leto, ka so delali gor na staroga. Čez leto dnij pa majo delo garantejrano.

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      01.11.2016 ob 9:40 gost

      Pomgrad panvita kot sem slišal od tam delavca alko alko alko če neverjamete se zaposlite v lipovcih kjer sprejemajo razna žita...

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      01.11.2016 ob 9:55 delavec na vila blok gost

      morejo piti pa gradbišču v vila blok se pije če pa mamo slabe plače ka nan polanič neda ka more on sebi prvo dati pa te smo mi delavci kelko je že odišlo iz firme nej je se tak ka se neve kaj se dogaja v pomgradu banič in kompani bodo zapravili firmo saj je on bil na triglavu pa so ga ruknuli in hočejo se domačih delavcov rešiti nekaj so odpistili nekaj jih je samo odišlo za 570 evrov nebo nobeden osto v pomgradi

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      01.11.2016 ob 10:56 gost

      Kak te nevejte, ka se bogastvo kopiče s ten, ka nekome daš minimalno po zakone. Tak ostane bogastvo, ka drujge fejst dela.

      5 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      04.11.2016 ob 16:42 Stanci na Balanci gost

      Da bi ednok s ken bilij zadovolne, doma pa še svojega praga nevejte pomesti. Bojte radi ka se bar kaj dela.

      1 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    10. gost
      04.11.2016 ob 19:45 Aus... gost

      Stanci to si mislil za Južno Koreo ali pa za Somalijo...

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.