https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

NOGOMET

FOTO: Šalamenci nemočni proti Pečarovcem

Pečarovci, 2.11.2016  

V Pečarovcih sta se v 11. krogu v nedeljo na sosedskem derbiju pomerila KMN Pečarovci in KMN Šalamenci. Pečarovci so na domačem terenu prepričljivo zmagali s 5:1.

KMN Pečarovci : KMN Šalamenci 5:1

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.11.2016 ob 7:27 mali baša gost

      prenos bil na slo2, ograček liga najslabša liga katastrofa

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      02.11.2016 ob 10:42 velki baša gost

      včasih se boljše špila kak v 3.slovenski ligi velkoga fuzbala, ge samo kondicija kaj vela. Lejčejo gor pa dol kak kure, pa šteri ma več kondicije je zmago.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      02.11.2016 ob 11:00 gost

      ja seveda je tak, če pa špilajo te lige igralci iz 3. lige pa tudi v ligi ENA.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      02.11.2016 ob 12:16 TRENER gost

      NIKA VAN NE PAŠE,NEJ MALE,NEJ VELKI NOGOMET,KOGA NE ZANIMA NAJ SPLOJ NIKA NE PIJŠE

      1 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      03.11.2016 ob 8:33 gost

      vse tej lige so isti k...palac, tretja liga, puconska liga, ravenska liga, medobcinska liga,...neven ce bi lejko pravo ka je neksa vidna razlika

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      03.11.2016 ob 9:11 gost

      cilj je druženje, rekreacija pa te 1. mesto. Tak bi moglo biti in tak je bil cilj ustanovitev teh lig. Prvo druženje, rekreacija in potem rezultati. Rezultati so naj prioriteta pri velkem nogometu. Tak bi tudi moglo biti s časom tekom. nedelje velik nogomet, sobota večer, petek večer mali nogomet. Ko bodo vsi to spoznali te de pa napredek v nogometi v našoj regiji. Prvoligaške igralce že lejko prešteš na prste rok..... Kje je vzgoja ostala ( 2. liga mladinci, kadeti). Glede kvalitete teh malonogometnih lig pa je tak. Vodilna moštva izstopajo, ostala pa vse na istem nivoji.....

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        03.11.2016 ob 12:44 gost

        Lepo si naštel prioritete. Vendar igralcem ki trenirajo veliki nogomet, se ni potrebno v petek ali soboto rekreirati, saj imajo v nedeljo (soboto), tekmo velikega nogometa. Tisti, katerim naj bi na vaseh bila zgrajena in namenjena infrastruktura, gledajo ob ograji igralce velikega nogometa (privlečenih iz vseh vetro), kako se tepejo in garajo na njihov igrišču za točke, par klobas, pivo (ali več) in verjetno še za kak evro, v nedeljo pa spet isti gledalci za ograjami velikega, nogometa gledajo iste igralce kako se rekreirajo na velikem nogometu v posmeh vsem, ki se še v tej težki situaciji trudijo in ohranjajo obubožani veliki nogomet. Vsa čast izjemam (igralcem), ki so pa sila redki. Športni delavec.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      03.11.2016 ob 13:21 gledalec gost

      Bil na tekmi, in končni rezultat je nej pravi pokazatelj tekme. Tudi gostje so imeli kar nekaj lepih šans, ki jih niso izkoristili. Pečarovci pa so dali gole po smešnih napakah Šalamencev. @ gost pred mano --- glede igranja velikega in malega nogometa, pa je za to odgovorno vodstvo lige. Če jih poznaš dobro veš kdo so....... Vsekakor pa je prvotni cilj teh lig in tekmovanj, kak si napisal druženje in rekreacija !! LP

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.