https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Energetska samopomoč

Kdaj: Sreda, 16.11.2016 ob 19:00

Kje: Beltinci, Center ANIMA

 

Energetska medicina ali energetska samopomoč je nadaljevanje klasične medicine zato, ker človeka dela aktivnega, da celostno dela na sebi.

V 70-tih letih prejšnjega stoletja je znanost dokazala in potrdila obstoj človeškega energetskega sistema, sestavljenega iz grobe materialne energije (fizično telo) in subtilne energije: čustvene, intelektualne, ustvarjalne in duhovne, oziroma naše aure. Znanost je tudi ugotovila, da se vse najprej začne dogajati na naši auri in nato se čez nekaj časa prenese na fizično telo in v naša materialna življenja.

Zato je življenjsko pomembno, da poznamo svoj energetski sistem, da znamo z njim upravljat in ga vzdrževat. Drugače povedano, če želimo biti psihofizično zdravi, uspešni in srečni doma ali/in v službi, imeti dobre odnose z drugimi in samim seboj ter imeti pozitivno finančno stanje, moramo biti energetsko pretočni. Se pravi moramo konstantno, močno prevajati energijo. To pa pomeni, da morajo biti naši meridiani, čakre in aura, veliki, čisti, pretočni, brez energetskih blokad, ki smo si pridobili in jih še pridobivamo skozi celo življenje. To so čustvene travme iz otroštva, ego obrazci, programi, ki niso več primerni za nas, različne stresne situacije itd.

Najbolj naravno, zdravo, enostavno in spontano se energetske blokade od blokirajo z večjim pretokom energije.

Postavi se vprašanje, kako povečati pretok energije? Odgovor je, da moramo aktivirati prvo čakro, ki je temelj našega energetskega sistema. Prva čakra bi morala konstantno prevajati Zemeljsko energijo od spodaj navzgor po telesu, vse do vrha glave ali zadnje čakre in s svojo energijo polni tudi vse ostale čakre.

Rezultat – postanemo energetsko samostojni, saj se znamo napolniti z novo količino energije.

Postajamo samostojni in smo zmeraj manj odvisni od zunanjih dejavnikov: zdravnikov, zdravilcev, bioenergetikov, stvari in storitev v smislu zdravljenja in polnjenja z energijo, tablet, super hrane itd.

Predavanje je brezplačno in predhodne prijave niso potrebne.

Vljudno vabljeni!

www.energetskisvet.si

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.