https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

20 let MPZ Cven-Pristava

Kdaj: Petek, 18.11.2016 ob 19:00

Kje: Cven, Zadružni dom Cven

Kultura je bogastvo in dediščina, ki osrečuje ljudi. Zapisana v prostor in čas, je dragoceno izročilo določenega kraja. Društva skrbimo, da se bogato ljudsko izročilo s tradicijo ohranja in prenaša na mlajše rodove. S svojim delovanjem omogočamo, da ljudska, slovenska pesem še odmeva, da se mladi učijo korakov folklore, da spoznavajo narečja, običaje in se ob tem tudi izobražujejo, družijo in zabavajo. Cenimo preteklost, spoštujemo sedanjost in gradimo prihodnost. Za radost, veselje in srčnost ljudi!

Zborovsko, večglasno petje ima na Cvenu dolgo in bogato tradicijo. Zborovska pesem bogati življenja in ljudi. Mešani pevski zbor Cven-Pristava, vas vabi na slavnostni koncert ob 2O letnici delovanja. V petek, 18. novembra 2016 ob 19. uri v Zadružnem domu na Cvenu. Gost večera bo Dekliški pevski zbor Pole Poje iz Razkrižja.

Pridružite se nam. Vabljeni!

 

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.