https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Ministrstvo za obrambo zaposli administratorja, Splošna bolnišnica Murska Sobota pa zdravstvenega administratorja

16.11.2016 ob 13:00  

Vstopili smo že v drugo polovico meseca novembra in pomurski delodajalci so za ta teden objavili nova razpisana delovna mesta. Nekatera smo za vas strnili v nadaljevanju.

Ministrstvo za obrambo Republike Slovenije za nedoločen čas zaposli »administratorja V« v izpostavi Murska Sobota v inšpektoratu republike Slovenije za varstvo pred naravnimi in drugimi nesrečami« - m/ž. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti le še danes 16.11.2016.

Dom starejših Lendava zaposli 2 bolničarja/negovalca II-pripravnika m/ž. Trajanje zaposlitve je določen čas, 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 19.11.2016.

GMW, gradbeništvo, mehanizacija Weindorfer, d.o.o. zaposli komercialista m/ž. Zahtevajo 3 leta, 1 mesec delovnih izkušenj in nemški jezik razumevanje dobro, govorjenje dobro, pisanje dobro. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor do 17.11.2016.

Občina Rogašovci zaposli komunalnega delavca m/ž, in sicer za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti, kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 18.11.2016.

Osnovna šola Miška Kranjca Velika Polana zaposli kuharja (39%) z dopolnjevanjem delovne obveze s čistilcem (25%) in laborantom (11%)- nadomeščanje - m/ž. Trajanje zaposlitve: določen čas, 9 mesecev oz. od 1.12.2016 do 31.8.2017 oz. do vrnitve delavca. Skrajšan delovni čas: 30 ur na teden. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 17.11.2016.

"Ferimont" montaža industrijskih strojev in naprav Erik Ferenčak s.p. zaposli 2 monterja-mehanika v avtoindustriji / tujina - m/ž. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti, kandidati naj pokličejo za razgovor do 30.11.2016.

Preteks, družba za prevajalstvo, izobraževanje, proizvodnjo, svetovanje in trgovino, d.o.o. zaposli prevajalca/prevajalko m/ž. Znanje jezikov: angleški jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče, nemški jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče, slovaški jezik razumevanje tekoče, govorjenje tekoče, pisanje tekoče. Zaposlitev nudijo za 6 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 1.12.2016.

Deželna banka Slovenije d.d. zaposli svetovalca za prebivalstvo v poslovni enoti Pomurje - poslovalnica Ljutomer - m/ž. Zaposlitev nudijo za določen čas 12 mesecev. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 17.11.2016.

Farmtech, Proizvodnja kmetijskih strojev, okoljske tehnike in opreme ter trgovina d.o.o. za nedoločen čas zaposli tehnologa m/ž. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 24.11.2016. Prav tako zaposlijo tehnologa analitika časa in dela - m/ž. Pričakujejo 3 leta delovnih izkušenj, zaposlitev nudijo za nedoločen čas. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 24.11.2016. Za določen čas 6 mesecev pa zaposlitev nudijo vhodnemu kontrolorju m/ž. Kandidati naj pošljejo vlogo po e-pošti do 22.11.2016.

Splošna bolnišnica Murska Sobota za nedoločen čas zaposli zdravstvenega administratorja V(II) m/ž. Zahtevajo 2 leti delovnih izkušenj. Kandidati naj pošljejo vlogo po pošti do 17.11.2016.

Podrobnosti o delovnih mestih najdete TUKAJ.

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      17.11.2016 ob 8:19 77 gost

      Jaz pa iščem poštenega delodajalca,ali morda vi na zavodu za zaposlovanje veste,če slučajno na Marsu.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      17.11.2016 ob 10:13 gost 345 gost

      Osnovna šola V.Polana zaposli kuharja, ki mora biti še čistilec in laborant. Pa ka ste tan čistao skregani s pametjo, ka si vse ne dovolite,je že bizarno in sramotno. Ta razpis je za inšpekcijo, če ste nej znali, pa temu primerne sankcije. Sicer je pa to možno samo v zabačenih krajih, kak so tu in kjer se razni direktorčiči in ravnateljčki imajo za vsemogoče. Pa tudi takši znajo leteti.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.