https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KRONIKA

Voznik pod vplivom alkohola izsilil prednost, tri osebe poškodovane

18.11.2016 ob 6:26  

Pretekli dan so policisti v Pomurju obravnavali pet prometnih nesreč v katerih so se štiri osebe lahko telesno poškodovale, osem kaznivih dejanj, enajst kršitev javnega reda in miru, pridržali dve osebi, poškodbo vozila na parkirnem prostoru in dva primera povoženje divjadi.

 

Okrog 18. ure je prišlo v Murski Soboti, zaradi izsiljevanja prednosti v križišču, do trčenja med dvema osebnima avtomobiloma. Pri trčenju so se tri osebe lahko telesno poškodovale. Preizkus alkoholiziranosti pri povzročitelju je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola. Zoper povzročitelja bo podana kazenska ovadba na pristojno sodišče.

Na področju kriminalitete so policisti obravnavali pet tatvin, preprečitev uradnega dejanja, nasilje v družini in zasegli bankovec za 10 EUR, za katerega se sumi, da je ponarejen.

Javni red in mir je bil kršen devetkrat v zasebnih prostorih in dvakrat na javnem kraju. Ker je po intervenciji policistov v gostinskem lokalu, moški pod vplivom alkohola nadaljeval s kršitvijo, je bil pridržan na PP v Murski Soboti. Pridržana je bila tudi voznica osebnega avtomobila, ki je avto vozila pod vplivom alkohola.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornji Petrovci.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.