https://www.minicom.si/pages/topics/minicom-d.o.o.-objavlja-prosto-delovno-mesto-serviserjake-racunalniske-opreme.php
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

FOTO: Odranci po neprepričljivem začetku prerešetali Hotizo

Odranci, 21.11.2016  

Nogometaši Odranec so, v 14. krogu 3.SNL vzhod, pred okoli 300 gledalci, gostili nogometaše Hotize. Po neprepričljivem začetku, ko so v prvih 15. min kar dvakrat zaostajali, so prevzeli vajeti igre v svoje noge in na koncu suvereno zmagali. Odranci so jesenski del prvenstva končali na 4. mestu s 27 točkami, Hotiza je 13. z devetimi točkami.


Odranci - Hotiza 7:2 (3:2)

0:1 - Biro (3.min), 1:1 - Balažic (11.min), 1:2 - Biro (14.min - 11m),
2:2 - Tompa (32.min), 3:2 - Balažic (34.min), 4:2 - Žugelj (53.min),
5:2 - Čurič (65.min), 6:2 - Tompa (77.min), 7:2 - Tompa (84.min)

 

Odranci: Ferenčak, Mlinarič (od 56. Čurič), Hozjan, Copot (od 56. Gostan), Matjašec, Raduha, Sreš, Tompa, Balažic, P. Horvat in Žugelj.

Hotiza: Utroša, Imre, Paler (od 74. Kovač), Fordan, D. Horvat, Cigan (od 57. Györköš), Kepe, Krauthaker, Boroš, Sobočan in Biro.

Glavni sodnik: Matic Kordež.

več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.