https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Andrej Rozman Roza obiskal male bolnike v murskosoboški bolnišnici

Rakičan, 26.11.2016 ob 7:00  

V petek, 25. novembra 2016 je male bolnike na Otroškem oddelku Splošne bolnišnice Murska Sobota obiskal Andrej Rozman Roza, slovenski pesnik, pisatelj, dramatik, igralec in prevajalec.

S prireditvami Sejem v gosteh želi organizator Inštitut STOPINJE dogajanje knjižnega sejma približati tudi tistim, ki zaradi različnih okoliščin ne morejo obiskati sejma v Ljubljani, ter jim omogočiti osebno srečanje z različnimi slovenskimi pisatelji. V sklopu tega je male bolnike na Otroškem oddelku Splošne bolnišnice Murska Sobota obiskal in razveselil Andrej Rozman Roza, slovenski pesnik, pisatelj, dramatik, igralec in prevajalec. Otrokom je recitiral pesmi in pripovedoval različne zgodbe. Z ugankami pa je Rozman poskrbel, da otroci nismo samo poslušali, ampak tudi razmišljali.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.