https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Adventna tržnica v Moravskih Toplicah privabljala z dobrotami

27.11.2016 ob 7:05  

Že tradicionalna adventna tržnica v Moravskih Toplicah, je v v minulih dneh letos spet privabljala številne goste s pestro ponudbo. Stojnice so bile zapolnjene z številnimi kulinaričnimi izdelki lokalnih pridelovalcev, adventnimi aranžmaji, na pokušino pa so bile tudi žgane pijače iz domačega sadja in izbranih zelišč.


 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      27.11.2016 ob 10:38 delavec gost

      ADVENT , to ni čas nažiranja in razprodajanja! To je čas pričakovanja, čas ko svoja srca pripravimo za prihod dobrote in milosti ( to je Jezus --rojstvo ) da se v nas prebudi nekaj novega! Ne pa da popivamo in kupujemo po teh kičastih sejmih. Mir v duši in veselje v srcu , naj odmeva v naši glavi , v tem času !!!!

      2 4 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      27.11.2016 ob 11:33 gost

      tak je, či pa tej rokodelski umetniki životarijo, namesto, ka bi ta čas, ko izdelujejo izdelke - pol kičastih, fajn počivali pa knjige brali.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.