https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Bogat in zabaven božično-novoletni koncert v lendavski dvorani

Lendava, 03.12.2016 ob 12:00  

Včeraj je v gledališki in koncertni dvorani v Lendavi v organizaciji šolskega sklada Dvojezčne osnovne šole I Lendava potekal božično-novoletni koncert. Pred koncertom je v avli potekal še božični bazar.

V kulturnem programu so nastopili OPB2, plesna skupina M-FIT Bombice in M-FIT Iskrice, Tian Hozjan na pozavni, Tine Mihailović Krpan na kitari, romska glasbena skupina, slovenski gledališki krožek, otroški pevski zbor, komorni pevski zbor Vita, plesna skupina Dencin` Queens, mladinski pevski zbor, Katarina Sarjaš na klavirju, glasbena skupina 7ATE9 in mladinska skupina Anima župnije Lendava.

Zbrane je nagovorila predsednica upravnega odbora šolskega sklada Romana Lebar, voditelja koncerta sta bila Nika Karakas in Črtomir Kelenc.

Več  fotografij v spodnji galeriji…

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.