https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

C. J. Johnson: Pasji dnevnik - CUCKI

Kdaj: Ponedeljek, 05.12.2016 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park Murska Sobota

C. J. Johnson: Pasji dnevnik - CUCKI, Mestno gledališče Ptuj

Za abonma komedija in izven

Režija: Matjaž Latin

Igrajo: Gojmir Lešnjak Gojc, Klemen Slakonja, Nenad Nešo Tokalić

Privlačnost Pasjega dnevnika je po eni strani v dejstvu, da smo ljudje lastniki psov, poznamo lastnike psov, imamo radi pse ..., po drugi strani pa je tematika, s tem ko so pripovedovalci psi, postavljena v dovolj nenavadno obliko, da pritegne tako po človeški kot tudi po gledališko-umetniški plati. Psi pripovedujejo o sebi, obujajo spomine, izpovedujejo svoje ljubezenske težave, opisujejo uspešno reševanje problemov na delovnem mestu, premlevajo najnovejše čenče, glasno razmišljajo o tem, da se splača biti preračunljiv ter negujejo svojo ekscentričnost ...

Če povzamemo, vsi liki izražajo glavne značilnosti človeškega značaja. Pasji dnevnik je edinstvena mešanica humorja, tragedije, ostrine, nežnosti in romantike.

Predstava traja uro in petdeset minut, brez odmora.

Cena: 18 EUR (za izven), 16 EUR (dijaki, študenti, upokojenci)

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.