https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Rok Vilčnik rokgre: Tarzan

Kdaj: Sreda, 07.12.2016 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park Murska Sobota

Rok Vilčnik rokgre: Tarzan, SNG Drama Ljubljana

Za abonma drama/komedija in izven, 8. december srednje šole

Režija: Eva Nina Lampič.

Igrajo: Marko Mandič, Maša Derganc, Uroš Fürst.

Komedija o človeških in živalskih nraveh aktualnega dobitnika Grumove nagrade Roka Vilčnika, ki se podpisuje s psevdonimom rokgre.

Tarzan in Jane v džungli − kaj neki bi se lahko dogajalo temu paradigmatičnemu ljubezenskemu paru, potem ko je uspešno premagal vse ovire na poti svoje ljubezni?

Na prvi pogled to, kar se dogaja tudi vsem drugim parom: drobni nesporazumi in nesoglasja, nekaj ljubosumja in morda celo malo naveličanosti, predvsem nad džunglo in neudobnimi razmerami za življenje. Ko se vmeša v igro uglajeni in svetovljanski Mike, je teren za razdor že pripravljen. Dialog v igri je na prvi pogled lahkoten in izjemno zabaven. A vse bolj postaja kritičen, igra, ki se dogaja v na prvi pogled oddaljeni džungli, pa odpre pred nami števila pereča vprašanja našega materialističnega sveta.

Predstava traja uro in štirideset minut, brez odmora.

Cena: 18 EUR (za izven), 16 EUR (dijaki, študenti, upokojenci)

Cena za organizirano dijaško predstavo: 8 EUR

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.