https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: BTC City Murska Sobota polnoletnost proslavil s Čuki

Murska Sobota, 04.12.2016 ob 10:00  

V soboto, 3. decembra 2016, je BTC City Murska Sobota praznoval 18. rojstni dan. Obiskovalci so svoje brbončice razvajali s slastno torto velikanko in se pozabavali ob ritmih skupine Čuki. Najmlajši pa so se razveselili obiska prvega od treh dobrih mož, Miklavža.


Ob praznovanju 18. rojstnega dneva so podelili 18 nagrad, kjer so najmlajši pomagali pri žrebanju. Zbrane je nagovoril direktor BTC City Murska Sobota Mitja Horvat, ki se je ob tej priložnosti zahvalil za zaupanje in zvestobo. Obiskovalce je zabavala glasbena skupina Čuki, posebej so uživali najmlajši, ki so tudi zaplesali. Prišel pa je tudi Miklavž, ki je otroke razveselil z bonboni in torto velikanko za vse obiskovalce.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.