https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

ODBOJKA

FOTO: Puconci brez odgovora proti razigranemu Formisu

Puconci, 4.12.2016  

Igralke Keme so v 9. krogu prve lige kar nekoliko presenetljivo doma morale priznati premoč ekipi Formula Formis.

Kema Puconci : Formula Formis 0:3 (19:25, 16:25, 21:25)

Prvi niz se je začel dokaj izenačeno, obe ekipi sta se izmenjavali v vodstvu, proti koncu niza so si manjšo prednost priigrale gostujoče igralke, pri izidu 19:21 je sledil delni izid 4:0 v korist Formisa in gostujoča ekipa je povedla z 1:0.

Drugi niz so domačinke začele slabo, gostje so hitro povedle in si priigrale že občutnejšo prednost, proti koncu niza je znašala že deset točk in Formis je prišel do vodstva z 2:0. Tretji niz se je začel v domeni domačink, ki so si na začetku niza priigrale manjšo prednost, a tega niso znale unovčiti, Formis je prešel v vodstvo in zasluženo s 3:0 premagal Puconsko Kemo.

Igralke Puconec so včeraj bile izjemno nerazigrane. Tekma, ki se je prenašala v živo na TV As je najverjetneje pustila gledalce lačne prave odbojke, domačinke nikakor niso našle recepta, da bi se zoperstavile izjemno razigrani ekipi Formisa, ki je tudi na gostovanju imela močno podporo s tribun.

Kemo že v torek čaka povratno srečanje doma v osmini finala pokala Slovenije proti ekipi iz Kranja. Prva tekma se je končala z zmago 3:0 ekipe Keme Puconci.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.