https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Novi ISO 9001:2015 – kako izpolniti zahteve in kako jih presojati

Kdaj: Torek, 31.01.2017 ob 9:00

Kje: Murska Sobota, Murska Sobota

Ste usposobljen notranji presojevalec in boste presojali tudi po novi izdaji standarda ISO 9001? Vas zanima, kakšne so nove zahteve, na kakšen način jih je možno izpolniti in kako jih presojati? Potem se udeležite delavnice, na katerem boste neposredno od soustvarjalca nove izdaje standarda z več kot 25-letnimi presojevalskimi izkušnjami izvedeli vse o ključnih novostih 9001:2015, kako zahteve izpolniti in kako jih presojati.

Program:

 Katere so ključne novosti v ISO 9001:2015

 Kako izpolniti nove zahteve in kako jih presojati (s študijem primerov)

 Najpogostejše zmote v zvezi z zahtevami za sistem vodenja kakovosti in kako se jim (tokrat) izogniti

 Kako poskrbeti za kompetentno izvedbo presoje in kompetentnost presojevalcev

Dovolj časa bo tudi za vaša vprašanja in odgovore, izmenjavo mnenj, pogledov in izkušenj.

S pridobljenim znanjem boste lahko ustrezno izvedli notranjo presojo, hkrati pa boste v veliko pomoč tudi pri prehodu vaše organizacije na novo izdajo standarda.

Vodja delavnice: mag. Peter Kunc

Kotizacija: 145,00 eur/osebo.

Več info najdete tukaj.

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.