https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Sprehod po West Endu - Večer muzikal uspešnic z Nuško Drašček

Kdaj: Petek, 16.12.2016 ob 20:00

Kje: Lendava, Gledališka in koncertna dvorana Lendava

PREDBOŽIČNI KONCERT NUŠKE DRAŠČEK

Na tokratnem koncertu se bo naša odlična in vsestranska vokalistka Nuška Drašček posvetila muzikalu. Ob spremljavi dirigenta, pianista in dobrega poznavalca muzikala Simona Dvoršaka ter spremljevalnih glasbenikov se bo podala na glasbeni sprehod po West Endu. Prisluhnili bomo lahko izbranim pesmim iz znanih muzikalov, ki so na repertoarju v londonskih gledališčih West Enda. Projekt je bil z velikim uspehom premierno predstavljen leta 2013 v Ljubljani. Nuška Drašček, ki je pred časom blestela v oddaji Znan obraz ima svoj glas, se tokrat po daljšem času ponovno vrača s samostojnim projektom v Lendavo!

Nuško Drašček je širša javnost spoznala leta 2004, ko je zmagala na televizijskem izboru Bodi Idol. Danes, po dvanajstih letih, Nuško Drašček uvrščajo med najboljše in najbolj vsestranske slovenske vokalistke. Pred kratkim je blestela v TV oddaji ZNAN OBRAZ IMA SVOJ GLAS. Navdušuje se nad šansonom, muzikalom, gospelom, bluesom, popevko in spevnimi jazz standardi, brez težav pa se znajde tudi v kvalitetnem popu, rnb-ju, funku in soulu. Zadnje čase se vse bolj uveljavlja tudi na področju klasične in operne glasbe.

Nuška Drašček je kot solistka nastopala že z vsemi pomembnimi orkestri in big bandi pri nas: od Simfonikov RTV Slovenija, orkestra Slovenske filharmonije, Orkestra SNG opere in baleta Ljubljana do Big banda RTV Slovenija. Nuškini partnerji na odru so bili že številni znani pevci, med drugim Elda Viler, Helena Blagne, Alenka Godec, Nuša Derenda, Darja Švajger, Oto Pestner, New Swing Quartet, Eroika, Uroš Perić, Jacques Houdek in številni drugi. Med projekti na področju klasične glasbe naj omenimo zelo odmevno enomesečno vseevropsko turnejo z Anno Netrebko in orkestrom Slovenske filharmonije, na kateri je kot solistka nastopala v koncertni izvedbi opere Jolanta P. I. Čajkovskega v desetih metropolah kot so Pariz, Berlin, Dunaj in Praga. V zadnjih letih je v glavnih vlogah nastopala v vseh opernih hišah pri nas in kot solistka nastopila z priznanimi dirigenti kot so Uroš Lajovic, Marko Letonja, Mladen Tarbuk, Matthias Bamert, Emmanuel Villaume in Benjamin Pionnier. Med njenimi zadnjimi odmevnimi samostojnimi projekti naj omenimo "Popotovanje po Sloveniji z Nuško Drašček", projekt "Posvečeno Edith Piaf", projekt "Sprehod po West Endu" ter projekt "Ati Soss".

Cena: 15 EUR (v predprodaji), 18 EUR (na dan koncerta)

Info: www.kkl.si, 02 577 60 24

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.