https://www.lust.si/domacija/?utm_source=pomureccom&utm_medium=banner&utm_campaign=dan-paradiznika-23&utm_content=728x90#dan-lustnega-pradiznika
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

ZABAVA

FOTO: Za vročico v Celju poskrbela 9. sLOVErotika

14.12.2016 ob 7:00  

Minuli vikend je v Celju bil ponovno v znamenju erotike in 9. mednarodnega erotičnega sejma sLOVErotika. Erotični sejem je v Celje ponovno privabil mnogo številne obiskovalce in ljubitelje vročih vsebin. Slednji so imeli tudi kaj videti in doživeti, saj so organizatorji – Celjski sejem – pripravili zanimiv in pester program. Letošnji sejem je v treh dneh obiskalo več kot 10.000 tisoč obiskovalcev.

Na 9. sLOVErotiki je nastopilo 10 zvezdnic in zvezdnikov. Za povečan srčni utrip predvsem ženskega dela občinstva so med drugim poskrbeli postavni člani irske artistične plesne skupine slačifantov The Hunks of Desire Melvyn, Ronnie in Tyson. Moški del občinstva pa je podobno doživel od vročih nastopov treh pornes Simony Diamond, Tyre Moon in Mire Cuckold ter treh vrhunskih striptizet Bonite, Charlie in Giselle.

Simony Diamond se je v vroči telovadbi za dva na odru pridružil še Yves Morgan. V spremljevalnem programu se je kot gostja sejma predstavila domača pornesa La Toya, ki je pred kratkim posnela nov film za odrasle.

Erotični pripomočki in izdelki za lepšo spolnost

Obiskovalci so lahko izbirali še med ponudbo modnega erotičnega perila in drugih oblačil. V ponudbi so bili erotični pripomočki in izdelki za lepšo spolnost priznanih blagovnih znamk (lubrikanti, olja, kreme in pilingi za telo, kondomi, vaginalne kroglice, vibratorji, masažni aparati, darilni program). Predstavili so se ponudniki erotičnih filmov, še več bo različnih masažnih salonov in nočnih klubov z erotično obarvanimi tematskimi zabavami – tudi največji nudistični klub z wellnessom in hotelom v Avstriji.

9. sLOVErotika je prinesla še novo scensko podobo odra in tribuno za gledalce. Tudi gostinska ponudba je bila prilagojena tematiki sejma. Na svoj račun so prišli tudi zahtevni ljubitelji piva, saj bodo v ponudbi craft piva.

Največ obiskovalcev 9. sejma sLOVErotika je prišlo iz mariborske regije, sledi savinjska ter Ljubljana s širšo okolico. Med obiskovalci iz tujine je bilo največ Hrvatov, Avstrijcev in Italijanov. Sejem pa so obiskali še Nemci in Madžari. Med obiskovalci sejma so v petek prevladovali moški, v soboto in nedeljo pa je sLOVErotiko obiskalo več parov.

Nagrada za najboljši nastop letos za blondinko Bonito

V treh sejemskih večerih se je na 9. sLOVErotiki odvilo več kot 40 nastopov desetih zvezdnic in zvezdnikov erotične industrije za odrasle. Dogajanje je dodatno popestrila modna revija ter nastopi domače pornese La Toye, ki je bila gostja sejma.

Največ glasov obiskovalcev za najboljši nastop si je sicer letos prislužila nadpovprečno aktivna članica atraktivnega in mednarodno priznanega kolektiva eksotičnih plesalk Angels Of Sin Bonita. Bonita se od svojih kolegic razlikuje po porednosti in ljubezni do fetišev, kar pride najbolj do izraza med njenimi ekstravagantnimi nastopi, ko se na odru pojavi oblečena kot nuna ali pa v policijski uniformi. Bonitina največja vzornica je Marilyn Monroe, zimzelena ikona glamurja in spolne privlačnosti. Po številu zbranih glasov obiskovalcev ji je sicer sledila madžarska pornesa Simony Diamond.

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      14.12.2016 ob 7:46 77 gost

      Enkratno doživetje,mislim na tiste ki jih ni sram pogledati sejem erotike v Celju,ampak je Prekmurce zelo sram glede erotike naj bolj je sram generacije,od,55 pa vse do 80,let.Bojijo se povedati svoje mnenje o erotiki naglas,pač so staromodni,eh jebiga.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      14.12.2016 ob 10:20 gost

      temu sejem ne moreš rečti... ker sejemskega dela ni nič pametnega... šov na sredini odra, okoli pa tuga... šank s piksnami piva, pa v košarah gate za en evro kak na lentiji... erotične spletne trgovine brez sejemskih popustov pa zlo slabo razstavljeno, izgled pa nikakvo... mislim ka maš na vsakon kmetijskem sejmi več za viditi kar se razstavljalcev tiče kak tu. to razočara zelo... plus ka scena na odri zlo B kategorije porničev... muzika obup. škoda, bi se dalo narediti bolj erotično kak je, predvsem pa malo več na ponudbi sejemski, drugače je to samo šov ne sejem.

      2 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      14.12.2016 ob 12:50 esmeralda gost

      Pa tj črnčeki, so tudi lepši od njih,eden si že rijti nej prau dvej leti. Nimam nič proti njim, samo oni z Jamajke so lepši, bolj so rumenkasti, pa lepše frizure maju, tej pa samo mišice, fuj za nikuj

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      14.12.2016 ob 13:58 czd gost

      Kaj to so jim obiskovalke kr vlekle ali kaj???Tako mlade pa več slovenke.

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.