https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

MLADI

FOTO: Otroci is Svetega Jurija ob Ščavnici za svoje dedke in babice stopili na oder

Sveti Jurij ob Ščavnici, 21.12.2016  

Stari starši imajo posebno mesto v življenju vnukov. Tega se zavedajo tudi v Svetem Juriju ob Ščavnici, kjer so otroci iz vrtca Sonček tudi letos zanje pripravili posebno prireditev.

 

Veselo pričakovanje za babico in dedka

Prireditev z naslovom "Veselo pričakovanje za babico in dedka" je ponovno napolnila Kocbekovo dvorano. V programu so nastopili otroci iz vseh sedmih skupin vrtca, skupaj s svojimi vzgojiteljicami. Ob zvokih prazničnih melodij so se predstavili s plesom, najmlajši pa so na oder stopili skupaj s starši.

Nagrajeni so bili z bučnim aplavzom, zaslužno, saj so svoj nastop pilili že več dni, z namenom da osrečijo svoje babice in dedke. Glavni vlogi sta odigrali vzgojiteljici Marija Slavič in Nina Ajlec, samo prireditev pa je povezovala Sonja Karlo.

 

Po zaključnem nagovoru ravnatelja Marka Kranerja, so jim otroci v spomin podarili lična darila, ki so jih z veliko ljubezni izdelali ob pomoči svojih vzgojiteljic. Skupaj so si nato ogledali še božični bazar in si za prihajajoče praznike kupili voščilnice, igrače ter spominke, ustvarjene izpod rok vzgojiteljic. Po klepetu in druženju v avli Kulturnega doma so se razšli v upanju, da se prihodnje leto spet srečajo in svojim babicam in dedkom pričarajo še eno čudovito popoldne.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.