https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

FOTO: V Evangeličanskem domu Bodonci zazvenele božične melodije

Bodonci, 22.12.2016 ob 10:00  

Evangeličanska cerkvena občina Bodonci in glasbena šola Virtuoz sta v sredo povabila v Evangeličanski dom Bodonci na »Božično produkcijo učencev kitare, harmonike in tolkal«.

Božični čas je čas veselja, miru, druženja in tudi pesmi. Vsega tega so se nadejali vsi, ki so obiskali koncert v Evangeličanskem domu v Bodoncih, in na katerem so pravo božično vzdušje tudi uspeli pričarati učenci kitare, harmonike in tolkal. Za nastop so pripravili lepe in posebne božične pesmi, s katerimi so vsem polepšali prihajajoči božično - novoletni čas. Marsikdo si je kakšno pesem zapel skupaj z njimi, zadnjo pesem pa so učenci sami povabili vse zbrane, da jo zapojejo z njimi. In so res, ter s tem čudovito božično vzdušje ponesli tudi v svoje domove.

Miran Čarni, direktor Zavoda Virtuoz, se je ob tej priložnosti zahvalil duhovniku Simonu Severju, da učenci lahko celo leto pridno vadijo v njihovih prostorih in mu v zahvalo poklonil darilo. Duhovnik Sever je ob tem dodal, da zahvala gre predvsem mladim nadobudnim glasbenikom, ki so tega večera lahko pričarali tako čarobne melodije samo zato, ker so vso leto pridno vadili. Ob koncu večera pa so tudi učenci v prazničnem vzdušju prejeli sladko presenečenje.

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.