https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Kje bomo Pomurci letos silvestrovali na prostem

30.12.2016 ob 12:00  

Tudi letos bo večina Pomurcev silvestrovala v domačem okolju, v krogu družine in prijateljev. Številne pa zadnje minute starega leta zvabijo na prosto, kjer se podružijo ob plesnih ritmih in dobrem vzdušju. Tudi letos lahko silvestrski poljub v Pomurju pričakate na več organiziranih zabavah na prostem. Za vas smo preverili, kje.


V Moravskih Toplicah bodo tudi letos na prostem silvestrovali z Ansamblom Skok. Dogajanje ob živi glasbi se bo pričelo ob 21. uri.

Tradicionalno silvestrovanje na prostem na Trgu zmage se bo v Murski Soboti pričelo ob 17. uri s programom za otroke, v večernih urah pa se bo dogajanje nadaljevalo ob 22. uri z glasbenim programom, ki ga bosta izvajali domači skupini D`kwaschen Retashy in Tropic. Ob polnoči bo izveden novoletni ognjemet, pred tem pa nagovor župana in skupinsko odštevanje zadnjih sekund v letošnjem letu.

V Ljutomeru lahko silvestrujete na Glavnem trgu, kjer vas bodo od 22. ure dalje zabavali Štajerski fakini, opolnoči pa bo nebo nad Prlekijo razsvetlil ognjemet.

Na prostem bodo tudi letos silvestrovali v Lendavi pri hotelu Elizabeta, kjer se bo ob 21. uri pričelo druženje z zabavnim glasbenim programom, prehod v novo leto pa bodo pospremili z ognjemetom.

V Beltincih se bo dogajanje na prostem pričelo ob 22. uri, kjer se boste lahko na grajskem dvorišču zabavali ob ritmih skupine Plamen.

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      30.12.2016 ob 20:20 štenkaš gost

      v soboti bo najslabša muzika gdo je izbral te glupaste retaše verejtno perhavcova ona ma najslabši okus glazbe v beltincaj de nastopala skupina plamen ki je bolša od teh retašov smotanih posebej činč ki se dela iz naroda norca tolko in vsem srečno novo leto

      8 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      31.12.2016 ob 7:52 gost

      Štenkaš...tudi tebi srečno Novo leto in veliko zdravja ti želimo smotani Retaši in še bole smotani Činč...by happy...če razumeš

      0 3 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      31.12.2016 ob 8:34 gost

      MS si zasliži tako muziko.

      4 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      31.12.2016 ob 15:51 štenkaš gost

      zagen gost ob 8.34 ti si betežen lekar ali pa fen klub retašov tomi praviš muzika ti mala vas beltinci majo bolšo muziko plamen in vsi jutri vabljeni na najbolšo žurko novoletno v križevce na goričem z blue planet zakon štenkaš

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      31.12.2016 ob 16:05 gost

      Štenkaš..ne pozabi si goričke gojzare zvezati ka ne spadneš po bregi...te čas ka pišeš pa pluvaš po forumi ti je sosid babo nategno..idi gnes v Beltince jutri pa v Križevce samo ne seri več ka si itak debil

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.