https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Policisti odkrili mladoletnika, ki je grozil, da bo mučil živali

30.12.2016 ob 8:20  

Policisti so glede spornih objav na spletu (posnetkov, slik, blogov..) povezanimi z domnevnim mučenjem živali ter slik povezanih s pirotehniko, izsledili osebo, ki je sporne posnetke in slike objavljala in pri njem na podlagi odredbe opravili tudi hišno preiskavo.


Ugotovljeno je bilo, da gre za mladoletnika iz območja UE Gornja Radgona, vendar se zaenkrat domnevni sumi storitve kaznivega dejanja mučenja živali ali storitve prekrškov povezanih s pirotehničnimi izdelki niso potrdili. Policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo in bodo o vsem obvestili pristojno Državno tožilstvo ter pristojni Center za socialno delo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      02.01.2017 ob 17:12 Hund gost

      Bravoooo! Sedaj ga pa vrzite med Merjasce.Tja sodi!!!

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.