https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Tanja Zajc Zupan in klapa Mali grad

Kdaj: Petek, 20.01.2017 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park Murska Sobota

SLOVENSKO-DALMATINSKI VEČER, citrarka TANJA ZAJC ZUPAN in klapa MALI GRAD

Za izven

Zasedba: Tanja Zajc Zupan – citre, klapa MALI GRAD, Teja Saksida – glas, Ana Zupan – voditeljica.

Nastopajoči obljubljajo čisto poseben večer: mili zvoki citer se zlijejo z dalmatinskim melosom, vrhunec koncerta pa je preplet vseh nastopajočih in točka, ko Tanja in Ana poslušalce popeljeta v čudovito melodijo in besede iz filma Cvetje v jeseni.

Skupina glasbenikov zaigra in zapoje slovenske ljudske in narodno-zabavne pesmi, slovenske popevke, dalmatinske pesmi in zimzelenčke, kot so:  Kje so tiste stezice, Avsenikov venček, Morska pravljica, Prinesi mi rože, Moj dom, Ribič, ribič me je ujel, Larina pesem iz filma dr. Živago, dalmatinske pesmi, ki jih v izvirniku izvajajo najbolj znane klape, Tereza Kesovija, Severina …

Koncerti po Sloveniji so odlično sprejeti, obiskovalci pa pravijo, da je to dogodek z odlično izbrano glasbo, ki se dotakne duše, razveseljuje srce in je lepo darilo ali presenečenje za drage osebe.

Tanja Zajc Zupan je v letih igranja izoblikovala svoj prepoznaven in edinstven zven. S citrami je posnela več instrumentalnih albumov, nastopila je z orkestrom Slovenske policije in sodelovala z mnogimi pevci. Bila je gostja v mnogih televizijskih oddajah.

Klapa Mali grad deluje trinajst let in ima za seboj vrsto koncertov v Sloveniji in na Hrvaškem, prisluhnili pa so ji tudi v Londonu. Občinstvo navdušujejo z edinstvenim zvenom. V svojem repertoarju imajo tradicionalne dalmatinske pesmi in novejše skladbe.

Cena: 16 EUR, 14 EUR (upokojenci, invalidi)

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.