https://www.nepremicnine.net/oglasi-prodaja/beltinci-dobelska-cesta-2-stanovanje_6598659/
https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Letna zaloga plenic tudi za novorojenčke iz soboške porodnišnice

03.01.2017 ob 12:00  

Vsem dojenčkom v Sloveniji, rojenim na dan 1. januarja 2017, je Mercator podaril letno zalogo otroških plenic in tako dodatno razveselil mamice 37 otrok, rojenih v 11 porodnišnicah. V murskosoboški porodnišnici je Mercator obdaril enega dečka in eno deklico.


Novo življenje je najlepše novoletno darilo, verjamejo v Mercatorju in zato so vse mamice novorojenčkov z rojstnim datumom 1. januar 2017 že v porodnišnicah presenetili z letno zalogo otroških plenic. Vsem so iskreno čestitali, jim želeli najlepše leto in jim z darilom tudi malo olajšali prvo leto skrbi za otroke.

Vodja projekta donacije plenic Lumpi v Mercatorju Majda Vodopivec, je povedala: »Letna zaloga otroških plenic za vse novorojenčke, rojene prvega dne v letu, se nam zdi zaželeno darilo, saj samo mamice vedo, koliko lažja je skrb za otroka, če imaš nekaj pomoči. Zato smo z lepimi željami poslali tudi praktično in uporabno darilo – pleničke. Mamice jih bodo s posebnimi kuponi sproti prevzemale v Mercatorjevih trgovinah, saj smo poskrbeli za vse velikosti, od novorojenčka do živahnega dojenčka.«


Foto: www.sxc.hu

Rojeni novorojenčki dne 1. 1. 2017:
v Porodnišnici Ljubljana 12 otrok (6 dečkov in 6 deklic),
v Porodnišnici Maribor 6 otrok (3 dečki in 3 deklice),
v Celju 1 otrok (deček),
v Kranju 3 otroci (2 dečka in 1 deklica),
v Murski Soboti 2 otroka (1 deček in 1 deklica),
na Jesenicah 2 otroka (2 dečka),
v Trbovljah 1 otrok (deček),
v Novem mestu 4 otroci (dečki),
v Novi Gorici 2 otroka (2 deklici),
v Izoli 1 otrok (deklica),
v Postojni 3 otroci (1 deček, 2 deklici),
v Slovenj Gradcu, na Ptuju in v Brežicah pa na prvi letošnji dan ni bilo porodov.

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.