https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Medved in mali

Kdaj: Sreda, 25.01.2017 ob 9:15

Kje: Murska Sobota, Gledališče Park Murska Sobota

Katja Gehrmann: MEDVED IN MALI, Lutkovno gledališče Ljubljana

Za lutkovni abonma in izven

Režija: Ivana Djilas.

Igrajo: Urška Hlebec, Maja Kunšič, Iztok Lužar.

Medved in mali je na videz preprosta zmešnjava: nekega dne se iz izgubljenega jajca izleže raček, ki že od samega začetka misli, da je medved. Medvedov obraz je namreč prvo, kar zagleda.

Za črkami zgodbe in drevesi namišljenega gozda se skriva nekaj izjemno bistvenih vprašanj o sobivanju in sprejemanju drugih. Ali je vse, kar je videti drugače, tudi zares tako drugačno od nas samih? Koliko svojega časa in pozornosti smo pripravljeni nameniti odnosom z drugimi ljudmi? ...

Število sedežev bo omejeno na 130, saj bodo tokrat tudi gledalci na odru. Gre namreč za intimno predstavo, ki zahteva bližino med gledalci in igralci oziroma lutkami. Priporočamo pravočasen nakup vstopnic.

Cena vstopnice za izven: 5 EUR

SREDA, 25. januar 2017 ob 9.15 in 10.30 - ZA LUTKOVNI ABONMA

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.