https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Koncert: Trifrtalenadesejt

Kdaj: Sobota, 14.01.2017 ob 22:00

Kje: Murska Sobota, MIKK-ov klubski prostor

Koncert: Trifrtalenadesejt

Vstopnina: 4 EUR

_____________________________

Skupina Trifrtalenadesejt (TND) je pognala korenine že daljnega leta 1992, ko so se štirje mladi fantje združili v skupini Ten High, ki je preigravala priredbe znanih skupin in koncertrirala predvsem na številnih študentskih in motorističnih žurkah.

Po nekaj menjavah v bendu se je postava ustalila in v taki obliki ostala vse do leta 2001, ko so člani šli vsak svojo pot in igrali po različnih skupinah.

Leta 1999 so posneli svoj prvenec, ki je zajemal štiri pesmi pa vendar so s tem pokazali, da fantje znajo napisati tudi kaj svojega.

Trije od prvotnih članov so se leta 2009 znova združili v skupini Trifrtalenadesejt (TND), kjer nadaljujejo svojo rokersko pot preigravanja klasičnega rocka.

V skupini so Anton Lang - Tuna (vokal, kitara), Tomislav Zrinski - Tomi (bas kitara, back vokal) in Boštjan Bertalanič - Berta (bobni)

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.