https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

NOGOMET

Odličen nastop starejših dečkov iz Veržeja v Konjicah

4.1.2017  

Na mednarodnem turnirju v malem nogometu v Slovenskih Konjicah so na igrišču z umetno travo bili uspešni mladi igralci Nogometnega kluba Farmtech iz Veržeja. Sodelovalo je šestnajst ekip iz Hrvaške in Slovenije. Kljub odlični igri v finalu so zasedli drugo mesto.

V svoji skupini so Veržejčani premagali Dravinjo 3 s 6:2 (Vito Štrakl 2, Marsel Škraban, Gašper Hozjan, Domen Lah), Kety Emi Bistrico s 3:0 (Domen Lah, Tarik Bagola, Filip Kosi) ter Prevalje s 2:0 (Gašper Hozjan, Vito Štakl).

V četrtfinalnem nastopu se je tekma z domačo ekipo po regularnem delu končala neodločeno z 2:2 (Filip Kosi, Tarik Bagola), a so bili Veržejčani uspešnejši v streljanju najstrožjih kazni.

Foto: nkverzej.si

Podoben razplet se je zgodil v polfinalnem srečanju proti odlični zagrebški ekipi Sofra. Po rezultatu 3:3 (Domen Lah 2, Vito Štrakl) se je tako kot v četrtfinalnem srečanju izkazal Veržejski vratar Vito Golinar, ki je bil proglašen za najboljšega vratarja turnirja.

Kljub odlični igri v finalnem srečanju so zmagovalci turnirja postali igralci ljubljanske ekipe Geo Mas.

Postava Veržeja: Vito Golinar, Vito Štrakl, Filip Kosi, Marsel Škraban, Tarik Bagola, Blaž Baligač, Gašper Hozjan, Domen Lah. Trener Simon Baligač, predstavnik ekipe Slavko Štrakl.

    Komentarji

    1. gost
      04.01.2017 ob 11:56 gost

      Škoda je le da se dobro dela v Veržeju in Muri vsi ostali klubi pa nimajo ne denarja ne motivacije da bi svojim otrokom omogočili igranje na višjem nivoju . Seveda želim članski ekipi Veržeja da se uspejo obdržat v 2 ligi to bi bilo dobro za regijo in motivacija za podmladek.

      4 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.01.2017 ob 12:31 gost

        Glede na tvoje gledanje, si premalo seznanjen z dogajanji v nogometom v tem prostoru. Samo Veržej in Mura, katera pobereta najboljše (kar je prav glede nivoja tekmovanja), vendar ne pozabi da je nemalo igralcev zraslo na zelenicah klubov ki nimajo "denarja in motivacije". Tako da ne na pamet. Tudi drugje se trudijo in delajo. Če pa samo dodam. Bilo bi lepo če bi po končanem mladinskem staležu igralce vrnili v matični klub, ne pa da se tolčejo po prsih, "naši igralci" in jih vračajo nazaj kot posojene igralce. Lahko se jim hitro maščuje. Drugače pa polno uspeha tudi "manjšim" klubom, ki se trudijo po najboljših močeh.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.01.2017 ob 12:09 gost

        Oba komentatorja zgoraj. Včasih je v stavku potrebno kakšno ločilo, da je ta lažje berljiv in razumljiv.

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      04.01.2017 ob 15:03 gost

      Tudi Veržej krade dobre igralce iz malih sredin.

      0 2 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        04.01.2017 ob 16:49 gost

        Krade ! Kako to misliš ? če fantje od drugod sami želijo priti v ta klub z namenom , da bi igrali višjem kakovostnem razredu kod jim lahko omogoči njihov klub . In po tem si še želijo napredovanje recimo 1 ali 2 liga a je to narobe ? Seveda taki klubi kod je Mura Veržej morajo njihovi vodilni ljudje za te fante seči precej v blagajno " sodniki trenerji avtobusni prevozi kazni itd. In tega pač nekateri ne razumete.

        4 0 Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.01.2017 ob 12:15 gost

        Kraja oz. trgovina z ljudmi je kaznivo dejanje. Takoj prijavi policiji ali pa za vedno utihni. B.u.d.a.l.o!!!

        1 0 Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      04.01.2017 ob 15:46 gost

      Čestitke Veržeju. Vsi, ki še delajo z mladimi, predvsem otroci, se trudijo, da delajo po najboljših močeh. Od marsičesar je odvisno, kakšni bodo "rezultati" a najpomembnejše je, da so otroci v gibanju (problem: izginjanje ulice) in v družbi (problem: virtualna "socializacija") p.s. http://www.24ur-nogomet.com/nogometna-scaronola-za-starscarone/pridruzi-se-akciji-navijaj-sportno-ne-moti-otrok

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      04.01.2017 ob 17:00 gost

      GOST 12.31 ( bilo bi lepo če bi po končanem mladinskem staležu igralce vrnili v matični klub ) in pika ; tako bi ti.... In tisti vložek ki ga je dal klub pa se bi naj po tvojem zbrisal pod nosom. Poslovanje in pol...........

      0 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    5. gost
      05.01.2017 ob 12:43 xp gost

      Mura in Veržej dajeta kvalitetne igralce kateri so sposobni seči po najvišje rangiranih klubih pri nas.Samo v Veržeju so jih vzgojili ogromno v preteklosti pa tudi sedaj. Če pogledamo samo lansko leto iz mladinskih in kadetskih vrst so klubi zaprosili za pomoč Muro in Veržej .Spomnim se igralcev: Tilen Ketiš (nk koper), Renaldo Vidovič (nk maribor), Tine Celec (nk aluminij), Matic Ficko (nk maribor) in še bi lahko našteval. V glavnem nogometne šole teh dveh klubov vzgajajo vrhunske nogometaše ,po katerih segajo tudi veliki klubi .

      2 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    6. gost
      06.01.2017 ob 10:31 gost

      Mura spet z slabimi okrepitvami,ponavlja se stara pesem.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        06.01.2017 ob 14:21 gost

        Če veš kaj o okrepitvah potem ja sicer pa ne vem koga bojo pripelal pa tudi me zanima kaj in kako v Veržeju z okrepitvami ?

        0 0 Prijavi neprimerno vsebino
    7. gost
      07.01.2017 ob 14:14 gost

      Veržej pripeljal pet igralcev iz Maribora,prvoligaških igralcev,ni bojazni za Verži

      1 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    8. gost
      07.01.2017 ob 20:16 gost

      gost XP,koliko igralnih minut pa ti tvoji igralci imajo v jesenskem delu prvenstva,ima vsak za eno celo tekmo? težko,pa lep pozdrav.

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    9. gost
      08.01.2017 ob 18:37 XP gost

      Obstaja stran ki se imenuje NZS tam imas vse podatke

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.