https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

Terme 3000 za letos načrtujejo več investicij

07.01.2017 ob 10:00  

Pomurski topliški biser, ki privablja ljubitelje termalnega turizma iz vsega sveta, se bo letos podal v kar nekaj investicij.


Po obnovah v hotelih Livada, Termal in Ajda, je letos v njihovem načrtu zamenjava prvih šestih bungalovov, čemur bo sledila celovita prenova pokritega prehoda med hotelom Termal in kopališčem Term 3000. Letos naj bi bil obnovljen tudi kopališki kompleks, poleti pa se nameravajo lotiti še obnove pri hotelu Ajda, poroča Pomurje.si.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      07.01.2017 ob 12:19 Kumarec gost

      Je že čas, saj so T3000 katastrofalno zanemarjene (notri odpada tudi omet in podobno).

      8 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      07.01.2017 ob 17:10 Gost gost

      Ja,najprej kravca pol pa štalca. Tu bi že čas bil da bi kaj obnovili oz prenovili,saj bo pomali kot plečnikov stadion v Ljubljani.Glavno ka direktor maha.Očitno potrebuje nova očala...

      6 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      07.01.2017 ob 18:24 mali gost

      točno tak kak prejšnja komentarja rečeta

      3 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.