https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

LOKALNO

FOTO: Pohodniki že desetič prehodili pot ob Črncu in Doblu

Beltinci, 08.01.2017 ob 9:00  

Potem ko se je slovenska smučarska šampionka Tina Maze še zadnjič v svoji tekmovalni karieri spustila po mariborski strmini, so se pohodniki v Beltincih odpravili na 10-kilometrsko pot ob potokoma Črnec in Dobel.


Na pot so se v organizaciji KK Tim Mlin Beltinci podali že desetič. Tradicionalno se pohodniki v Beltincih zberejo prvo soboto v letu in v dobri družbi prehodijo pot ob trim stezi v Beltincih. Pot je pohodnike, bilo jih je okoli 40, vodila po trim stezi ob potokih Črnec in Dobel, skozi park, letos pa so se v mrzlem sobotnem dnevu ustavili tudi ob Turistični hiši v Bratoncih.

Da so se na poti nekoliko pogreli, sta poskrbela vroč čaj in kuhano vino, dišeč »pajan kruj«, ki so ga spekli na eni od postojank, na cilju pa jih je pričakala slastna bujta repa. 

Več fotografij v spodnji galeriji ...

    Fotogalerija

    Komentarji

    !Za komentiranje se morate prijaviti

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.