https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KOŠARKA

Mladi soboški košarkarji blesteli na mednarodnem turnirju v Čakovcu

11.1.2017  

Na 20. mednarodnem, košarkarskem turnirju »Nova 2017« v Čakovcu so mlajši kadeti Košarkarskega kluba Radenske Creativa iz Murske Sobote pod taktirko Simona Moravca zasedli prvo mesto.


Mladi soboški košarkarji letnika 2003 in mlajši so na turnirju premagali Zadar z rezultatom 46:40, Medžimurje iz Čakovca s 66:15 ter v finalu še Dubravo s 53:45. Na finalni tekmi so za soboško ekipo največ točk zadeli: Luka Filipič 25, Filip Horvat 13 in Rene Panker 6 točk. Posebna komisija je na turnirju nagradila tudi najboljšega igralca in strelca turnirja Luko Filipiča. 

Za Radensko Creativ so pod vodstvom trenerja Simona Moravca nastopali: Luka Filipič, Filip Horvat, Sven Aleksander Marinkovič, Rok Rituper, Rene Panker, Patrik Ukmar, Alen Kozar, Maks Matuš, Matic Zrim in Nejc Slavič.

Košarkarji Radenske Creativa letnika 2005 pa so bili na turnirju v Čakovcu šesti, najboljša v tej kategoriji je bila Cedevita iz Zagreba.

Foto: FB KK Radenska Creativ Sobota

Več fotografij v spodnji galeriji...

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.