https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje
https://www.pomurec.com/go/203/LOKALNO
https://www.ris-dr.si/go/1011/1886/DRUZINSKI_CENTER_POMURJE

KRONIKA

Nepridipravi včeraj ukradli denar, nakit, bakrene žlebove in les

29.01.2017 ob 8:10  

V preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali eno prometno nesrečo, v kateri je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in pet primerov povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavanih šest kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in požar.  

 

S področja kriminalitete je bil v Bakovcih obravnavan vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je odnesel denar in več nakita. V Beltincih je neznanec izvršil tatvino bakrenih žlebov. V Gornji Radgoni je neznani storilec namerno poškodoval parkiran osebni avtomobil. Ljutomerski policisti so obravnavali tatvino lesa iz gozda, soboški pa tatvino v trgovini in kaznivo dejanje nasilje v družini.

Ob 04.38 uri smo bili obveščeni o požaru na gospodarskem poslopju v naselju Boračeva. Požar so pogasili gasilci. V času požara je bilo v objektu več kmetijske mehanizacije. Vzrok požara in višina škode bosta ugotovljena po opravljenem ogledu.

Javni red je bil kršen 2-krat v zasebnih prostorih. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali. 

Zaradi vožnje pod vplivom alkohola je bil pridržan voznik osebnega avtomobila.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na pomurski avtocesti.

 

 

 

 

 

 

 

    Fotogalerija

    Komentarji

    1. gost
      29.01.2017 ob 11:05 gost

      Tukaj naj policija več naredi, na varovanju , pa nej da se samo preseravle po cestaj in tam kjer je nej trbej !!!!

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. gost
      29.01.2017 ob 11:27 Marmur gost

      Delno se strinjam z gornjim komentatorjem glede tega, da so kontrole na cestah večkrat tam, kjer ne bi bile potrebne - nastavljajo pasti za radar nekje ob koncu naselja, kjer večina začne pospeševati, ne da bi bilo to nevarno za druge udeležence v prometu (npr. na koncu Rakičana proti Beltincem). Prav tako imam občutek, da je policija premalo budna (redke kontrole) pri varovanju premoženja v nočnem času. Ni pa vse črno-belo, saj lahko beremo tudi o uspešnih akcijah policistov.

      2 1 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    3. gost
      29.01.2017 ob 11:46 gost

      Znaš kak pravijo! Kakav gazda, takve ovce! Gazda skrbi za svojo medijsko podobo, da ne bi zadeve prišle izpod nadzora. Ponoči se more spate, zaradi popoldanskih obrti. Policajska plača je sigurna, samo v službo moreš prite, moreš pa biti spočite za dodatno popoldansko obrt. Misliš, ka se v policije što zaradi teh tatvin sikejra.

      5 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
      • gost
        29.01.2017 ob 17:00 gost

        gost -daj preberi kak pišeš,nekaj v hrvaščini,nekaj v prekmuršči....kaj misliš kdo to razume ?????

        3 3 Prijavi neprimerno vsebino
    4. gost
      29.01.2017 ob 18:17 šanči gost

      Za žlejbe nej trbej biti policaj vsaki zna ge jih (če še ) jih najde .Sigurno so ge tan v bližini vodnega stolpa v Beltincaj

      1 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.