https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

OSTALI ŠPORTI

Karate turnir za Pokal mesta Ljutomer

30.1.2017  

Karate sekcija TVD Partizan Ljutomer je v soboto, 28. januarja 2017, po nekajletnem premoru znova pripravila turnir za Pokal mesta Ljutomer. Potekal je v telovadnici OŠ Ivana Cankarja v Ljutomeru.

V uvodu turnirja, na katerem je nastopilo kar 250 tekmovalcev iz Avstrije, Hrvaške in Slovenije, sta poleg organizatorjev spregovorili tudi županja Občine Ljutomer mag. Olga Karba in v imenu upravljavca športnih objektov družbe KSP Ljutomer Nina Alt. Na turnirju, ki ga je odlično izvedla ekipa pod vodstvom Marjana Preloga in Riharda Žibrata, so odlično nastopili tudi člani domače karate sekcije. Osvojili so 18 medalj. Zlate medalje so si nadeli Sara Novak dve ter Aleš Pokrivač, Tobias in Tija Janžekovič, Sander Horvat in Tanja Vrbnjak po eno, srebrne so osvojili Gaja Žibrat dve ter Benjamin Kerčmar, Tija in Alen Janžekovič, Sara Novak in Tanja Vrbnjak po eno, bronaste medalje pa so dobili Nuša Janžekovič dve ter Nick Škoflanc in Tija Janžekovič po eno.

Foto: FB Olga Karba

    Fotogalerija

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.