https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

KOLEDAR DOGODKOV

Večer z Iztokom Mlakarjem

Kdaj: Četrtek, 02.03.2017 ob 19:00

Kje: Murska Sobota, Dvorana Mikka

Večer z Iztokom Mlakarjem

peti, zadnji koncert Glasbenega abonmaja 2016/17

Najbrž bi v Sloveniji težko našli človeka, ki še ni slišal za Iztoka Mlakarja in ne bi znal zapeti ali vsaj zamrmrati refrena kakšne njegove pesmi. Široko priljubljenost so dosegle tako nežne balade kot tudi bolj pikre in šaljive pesmi iz vsakdanjega življenja malega človeka.

Abonente Glasbenega abonmaja bomo razporedili na obe predstavi, o čemer vas bomo pisno obvestili. Za izven bo na voljo le 40 vstopnic.

Cena za izven: 15 EUR (v predprodaji), 20 EUR (na dan koncerta)

 

    Komentarji

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.