https://www.pomurec.com/go/194/Oglasevanje

LOKALNO

Diskoteka Diana in konkurenca Spartacusu (prvoaprilska šala)

 

Da bo diskoteka Diana, ki je pred dobrimi tremi leti zaprla svoja vrata, ponovno odprla svoja vrata, je bila seveda prvoaprilska potegavščina na Pomurec.com ...

Za prvoaprilsko šalo smo zapisali:

Podjetnik, ki zaenkrat noče biti imenovan, pravi, da je tudi sam rad hodil v diskoteko in jo, kot vsi drugi, tudi sam pogreša ter med pogovorom razkriva: »Vem, da je veliko ljudi bilo razočaranih in še sedaj obujajo spomine na stare dobre čase in si takšno diskoteko želijo nazaj. In ravno iz tega razloga sem se odločil, da mladim ponovno omogočim take zabave.« Diskoteka naj bi v novi podobi svoja vrata odprla v v sredini junija, kar pa še ni dokončno potrjeno.

    Komentarji

    1. flozo
      01.04.2011 ob 11:36 flozo

      Še dobro da je 1. april :D

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino
    2. urkec
      01.04.2011 ob 15:57 urkec

      flozo spoiler :D

      0 0 replyOdgovori Prijavi neprimerno vsebino

    info_outline

    Opozorilo

    Slovenski knjižni jezik je samo naš, zato ga cenimo. Na Pomurec.com želimo vzpodbujati njegovo rabo, zato vas naprošamo, da vaš komentar podate v slovenskem knjižnem jeziku. Pri tem sledite tudi načelom kakovostnega komentiranja. Najboljše komentarje bomo ob koncu leta nagradili.

    Komentarji ne odražajo stališča uredniške politike Pomurec.com. Pozivamo vas k strpni in argumentirani razpravi brez sovražnega govora.

    Po Kazenskem zakoniku KZ-1 je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti ter za grožnjo, da bo napadel življenje ali telo druge osebe. Pomurec.com bo v primeru obrazložene zahteve državnih organov, ki temelji na zakonski podlagi, podatke o komentatorjih, s katerimi razpolagamo, tem tudi posredoval.